Автор Тема: Moose Тестови  (Прочитано 114800 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
Одг: Moose Тестови
« Одговори #570 на: 19 Ноември 2020, 13:30:20 pm »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #571 на: 23 Ноември 2020, 13:08:58 pm »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #572 на: 27 Ноември 2020, 10:40:45 am »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #573 на: 02 Декември 2020, 08:26:39 am »

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
« Одговори #574 на: 03 Декември 2020, 21:32:44 pm »

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
« Одговори #575 на: 04 Декември 2020, 08:06:58 am »
Иднината е во хибрид возила на полнење со кашкавал гуми, со кашкавал подвозје и еден тон батерии за 200км опсег.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #576 на: 04 Декември 2020, 08:16:21 am »
Кај отиде светов у задоволување на каприците на EuroNcap (да светнуело сијаличе за појас, да титнел аудио сигнал за упалено светло и купишта други пасивнобезбедносни глупости) и новинарски муабети, а за основни работи, како динамика на шасија и стабилност на возило ич да не ги боли. Да напраиш 4 ѕвезди на еуро енкап на ново возило, у сите магазини и новини ќе те пишуе, а тоа што у кривина колата се понаша ко танкер, никој никаде нема да го спомне :( Битно тач да има и материјалите под волан да се фини на допир.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
« Одговори #577 на: 04 Декември 2020, 09:04:17 am »
Патиштата ги прават исто така да се анемични, да нема многу кривини и денивелации.
Сите се автопати и се прави.

Така да си се совпаѓа со такви коли.

Ако мора некаде да се вози на пат со кривини, ограничување на 40 - 50км/ч. Со таква брзина секое возило лесно ќе се справи.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6580
« Одговори #578 на: 04 Декември 2020, 09:16:49 am »
Кај отиде светов у задоволување на каприците на EuroNcap (да светнуело сијаличе за појас, да титнел аудио сигнал за упалено светло и купишта други пасивнобезбедносни глупости) и новинарски муабети, а за основни работи, како динамика на шасија и стабилност на возило ич да не ги боли. Да напраиш 4 ѕвезди на еуро енкап на ново возило, у сите магазини и новини ќе те пишуе, а тоа што у кривина колата се понаша ко танкер, никој никаде нема да го спомне :( Битно тач да има и материјалите под волан да се фини на допир.
Купи си алфа стелвио никој не те тера со сила да возиш рав4. Ем фини материјали ем вози како по шини, нели...

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #579 на: 04 Декември 2020, 09:41:50 am »
Јас ќе купам тоа што мислам дека мене ми одговара по динамични карактеристики. Проблемот е, изборот ми се намалува, поради некои други (лажни) „приоритети“.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #580 на: 04 Декември 2020, 10:02:25 am »
Ајде Симо

и камера има

на раат да си се испентариш на Козјак, да отвориш гепек накај брана, да се качиш на Кучково на пољана, да брцнеш задни тркала во Љубаниште

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #581 на: 04 Декември 2020, 10:05:53 am »
Да си газам лежечи полицајци низ скопјево со 60 на саат....

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #582 на: 04 Декември 2020, 10:36:55 am »
тротоарчиња, лапни г'лтни

идеално возило за наши патишта

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6580
« Одговори #583 на: 04 Декември 2020, 10:55:50 am »
Јас ќе купам тоа што мислам дека мене ми одговара по динамични карактеристики. Проблемот е, изборот ми се намалува, поради некои други (лажни) „приоритети“.
Напротив, изборот сега е најголем. Имаш и за едните и за другите. Како човек го интерпретира мус тестот и го поистоветува со динамичност на шасија лево десно при брзини од 60-70 км/ч е благо речено патетично. Но и тие што ги прават видеата мора да вадат пари од негде :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #584 на: 04 Декември 2020, 11:47:00 am »

... не заборавај и дека низ ауспух мора да искача  парфемирано виножито.