Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@JAN TURBO што бара количево кај Кизо он знам по Алфите е , а на ОПЕЛ
Ќе виткаш цевки ти и за мене изгледа, така ми стои работава
AJDE DA JA OPRAIME RABOTATA...aloooo, lugje si pomislija deka sme mrzi i deka sme se otkazale, ama eve dokazi za sprotivnoto...google se iznervira...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)i rabotata trgna...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)mal del od rabotata e izostanata poradi zgolemena koncentracija i posveta kon simetrijata na naseto delo...pa eve kako se toa izgleda pri krajot...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)izvini Enes sto nosam paticinja nemozes da mi gi vidis prstinjata da ne mi se pomodreni (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)decki sala na strana, rabotava so Jan ja pocnavme na zaebancija ali mislam deka sme epten PROFI, da ne ispadne deka neso se falam, eve ostavam vie da kazete a jas otidov na dragster u grcija da sobiram uste idei