Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Со среќаи од мене дечки!Ке се мери ли на колава на дино
Цитат: 2fast4you на 10 Декември 2011, 23:58:48 pmA be ubavo rece TUNDA Ke ja izvadi i ke pocne da ja stiska i ke go ebe motorot. Ako neka vi e so sreka golemi ste ne be cico, so e toa ne e nisto, a i plus go doteravme gorivoto i se prede kako macene zaboravaj, ova ne e atmosverec IMA TOLERANCIJA a i ima vreme veke kako e proraboten...
A be ubavo rece TUNDA Ke ja izvadi i ke pocne da ja stiska i ke go ebe motorot. Ako neka vi e so sreka golemi ste
fala na site decki da dade gospod site koj sto imate vakva zelba da vi se ostvari.Jas sum iznenaden od mojata kola sto ja napraviv so pomos na GOCEBRZI,GOOGLE I NORMALNO SITE GRESKI STO MI GI ISPRAVASE I STO ME KRITIKUVASE STO NORMALNO VODESE VO DOBRA POLZA STO MI GO OVOZMOZI TUNINGOT PRVA I NAJUBAVA GARAZA VO BALKANOT ZA TUNIRANJE KOLI E TUNINGGARAZE (2FAS4YOU),najvise se iznenadiv so niskata kopresija kako raboti motorot i kako idealno se dvizi na pat sto ja izvedofme na ovoj motorot no sepak e toa sto go barav jas vo ovoj tuning,jas se nadevam uste malce vreme da go razrabotam motorot i nekoi sitnici da se sredat ke go vidite vo vistinsko izdanie ova kolice smesno na JANTURBO.