Ја опишав вака, бидејќи еден мој многу близок другар ја има колата. Буквално во такво издание како што ја опишав, + Мпакет.
@MAPJAH ја знае
Колата е одлична, и кога би зимал салон возило од таа категорија, дефинитивно ќе биде баш тоа што го пишав погоре. Причината е што навистина оваа кола е BMW оn budget. За тоа дека е слаба, не оди или не знам што, не бидете баш сигурни, 316d има многу потенцијал во него. Сигурен сум во тоа затоа што кога го купував првото BMW извозив неколку е90ки 316D што го носат истиов мотор со F30 и стандард беа навистина онака мех, ама со чипот се топ, многу повеќе торк, едноставно преродба за колата, а не и штети воопшто.
@Спенсер и јас размислував како тебе се додека не сфатив неколку работи.
316д + racechip (проверена работа, не некоја кинезарија што ќе ебе матер на електроника/мотор) = 150кс
Регистрација на BMW 316d = 10,600 денари
?
Го носи N47 моторот, проблем од минатиот модел со ланчето е среден.
Сервисите може да проверите сами колку коштаат, смешни се во споредба со колата.
Говорам од аспект дека ја имам возено комбинацијава што ја пишувам, и кога би морал да се одлучам за ново возило од салон, мојот избор е тој.
Сега да напоменам дека никогаш не би купил кола од салон, освен ако зимам некој ептен посакуван примерок од типот (BMW M4 или некој порш/ферал итн.
)
@Simo - Carrier159 Gledringot ги бутнав дека иде зимо, а реков ако се зима моментално... Јас домаќински си ги гледам колите нејќам внатре зимоска да ми смрди на влага и кал да има во нив..