Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 44
Гласањето е затворено: 08 Декември 2017, 13:42:09 pm
3.500 еврона не ти играат улога?Што стана со тешко заработените пари?Бараше мислење, па редно е да се потрудиш барем да седнеш во Шкода.Еве мој совет Земи си кола што има 5 или 7 години гаранција, бидејки многу се плашиш околу одржувањето.За тоа време колата ти прави пари. По истек на гаранцијата, продај пошто зашто, и мирна глава.
Подолново не е препорака за купување, едноставно ми се допаѓа како изгледа во Dragon Skin бојава.
Цитат: Mikius на 27 Јули 2018, 14:49:40 pm3.500 еврона не ти играат улога?Што стана со тешко заработените пари?Бараше мислење, па редно е да се потрудиш барем да седнеш во Шкода.Еве мој совет Земи си кола што има 5 или 7 години гаранција, бидејки многу се плашиш околу одржувањето.За тоа време колата ти прави пари. По истек на гаранцијата, продај пошто зашто, и мирна глава. на 4-5000еур, ми игра улога 1000/2000еур разлика. На 40.000еур 3-4000еур не играат голема улога и да ги немаш ако добиваш многу повеќе во опрема или квалитет ќе стегнеш заби, ќе скратиш некој трошок или ќе причекаш уште некое време дур ги собереш на крај краева и кредит подигни. Малце невкусно звучи, но постојат луѓе што работат за плата и луѓе кои работат за пари. Моите вработени секогаш се мотивирани кога работат екстра со тоа да бираат дневница + или ден слободен, повеќето одбираат ден слободен (што мене не ми одговара).
Ми први мерак Опелов, но од туѓо искуство голема количина на претходните верзии на опел инсигнии се појавиле со мноогу мани. Во секој случај сакате да кажете дека за 25/30.000 еур нуди подобар комфорт од Мазда 6 или Ауди А4?
Подолново не е препорака за купување, едноставно ми се допаѓа како изгледа во Dragon Skin бојава.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Skoda Superb Sportline 2.0 TSI 280 4x4 DSG. Да го цитирам @InSides - oноа кога Skoda вика „абе нема да правиме Superb RS.“
повеќето одбираат ден слободен (што мене не ми одговара).
21,500