Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Се израдував Е36ки си стаил тоа антики Е30 да ти биле.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Двосед на амерички табли. Се продава незнам колку(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Цитат: Bauer на 13 Ноември 2017, 20:27:31 pmДвосед на амерички табли. Се продава незнам колку(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G935F using TapatalkПагода?Интересно.
Цитат: osmica8 на 13 Ноември 2017, 22:18:13 pmЦитат: Bauer на 13 Ноември 2017, 20:27:31 pmДвосед на амерички табли. Се продава незнам колку(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G935F using TapatalkПагода?Интересно.Не, ова е R107, моделот наследник на пагодата W113.
Цитат: Bauer на 13 Ноември 2017, 20:27:31 pmДвосед на амерички табли. Се продава незнам колку(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G935F using TapatalkА каде се продава? Има оглас?
За @Deni (а и за мене не ќе е лошо):@MartinAlfista, ако треба препорака за добар офталмолог, кажи