FALA NOGU NA CESTITKITE, POUBAJ DA SI KUPITE...
Ајде на здравје. И се надевам дека возиш бајаги подобро одошто пишуваш.
da da,... dobro e 3jka jas odlicno vozam (kako sum pisal)
За арно за убаво нека е. Каков е во споредба со октавијата?
vo sporedba so oktaviJata za vlecenje nemozam da ja sporedam adekvatno bidejki octaviJata mi bese so 5 brzini, i prvata brzina povise povlekuvase do 1800 obrtai. Passatov bidejki e so 6brzini "snagata" e razvlecena na 6te brzini taka da za saglamm ubrzuvanje treba edno kratko ama podlaboko gazenje na gasta do 2100 obrtai kade potskoknue i posle (do)kolku sakas konstantno zabrzuvanje isto go...
hmm drugoto neli klasa pogoro e pasatot i ima podobra izolacija, dal sum se naviknal na octaviJata ama voznjava mi bese porelaks zaradi pogolema tolerancija na volanot koj kaj passatot e po direkten... ostanati sitnici isto ima no ke treba nekoe vreme da se priviknam na passatov za da mozam porealno da gi sporedam so octaviJata... i da izlezam na avtopat denojve pa da vidam kako ke se oseka(m) posle 900kilometri izvozeni...
ko ke imam vreme ke napraam/pustam snimka na bucava merena so App na samsungot da vidime kolku dB ke pokazue itn itn
Честитки! Супер возило со уште подобра опрема. Имаш адаптивен темпомат и ерго седишта. Повеќе не ти ни треба за на отворено. Греачи на седишта не успеав да прочитам дали има.
nema greaci na sedista edinstveno toa mi nedostasuva funkcionalno nesto... tempomatot ne go korstam voopstoo seuste,