Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ако си на работа до 22:00, до 22:15 имаш фора. После тоа, пенали пуцаме.Члинк: Има место за паркирање, али не премногу. Би требало и по околните улички да има место.
Цитат: zeroSignal на 09 Ноември 2011, 00:00:07 amАко си на работа до 22:00, до 22:15 имаш фора. После тоа, пенали пуцаме.Члинк: Има место за паркирање, али не премногу. Би требало и по околните улички да има место.тесно ќе биде, тесно... ја би стигнал, ама невестата да се истртка.. да се среди, ова она...
Цитат: KaZaN на 09 Ноември 2011, 00:04:28 amЦитат: zeroSignal на 09 Ноември 2011, 00:00:07 amАко си на работа до 22:00, до 22:15 имаш фора. После тоа, пенали пуцаме.Члинк: Има место за паркирање, али не премногу. Би требало и по околните улички да има место.тесно ќе биде, тесно... ја би стигнал, ама невестата да се истртка.. да се среди, ова она... Ух, како „се местиш“ да кажам нешто сеа, ама да не ми се наљутите со невестата... ќе си преќутам
Цитат: Carrier166 на 09 Ноември 2011, 00:08:46 amЦитат: KaZaN на 09 Ноември 2011, 00:04:28 amЦитат: zeroSignal на 09 Ноември 2011, 00:00:07 amАко си на работа до 22:00, до 22:15 имаш фора. После тоа, пенали пуцаме.Члинк: Има место за паркирање, али не премногу. Би требало и по околните улички да има место.тесно ќе биде, тесно... ја би стигнал, ама невестата да се истртка.. да се среди, ова она... Ух, како „се местиш“ да кажам нешто сеа, ама да не ми се наљутите со невестата... ќе си преќутам аааааааааааааааабе кажи.... шо ќе се лути, нема шо да се лути... жива истина !
Немат љутење, таман работа. Иначе Казане, до 10 саат ја ехееее спремна ќе сум. Ќе си почнам уше од сабајле, на тенане..... хахахаахха
Ја там завршив и имам еден куп другари и роднини.Ги знаеш Кољо, Свето, Оревче и компанија...? Со нив се дружев порано.