Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Немат љутење, таман работа. Иначе Казане, до 10 саат ја ехееее спремна ќе сум. Ќе си почнам уше од сабајле, на тенане..... хахахаахха
Цитат: IvAnA на 09 Ноември 2011, 00:15:37 amНемат љутење, таман работа. Иначе Казане, до 10 саат ја ехееее спремна ќе сум. Ќе си почнам уше од сабајле, на тенане..... хахахаахха Види, ако почнеш од сабајле да се спремаш и у 10 спремна ако бидеш - ќе треба КаЗаН да додје од работа и да те среди.... И закаснивте на журка.... Ништо, крој друг план
Цитат: Carrier166 на 09 Ноември 2011, 00:20:03 amЦитат: IvAnA на 09 Ноември 2011, 00:15:37 amНемат љутење, таман работа. Иначе Казане, до 10 саат ја ехееее спремна ќе сум. Ќе си почнам уше од сабајле, на тенане..... хахахаахха Види, ако почнеш од сабајле да се спремаш и у 10 спремна ако бидеш - ќе треба КаЗаН да додје од работа и да те среди.... И закаснивте на журка.... Ништо, крој друг план Ќе му идам на работа да ме среди.... на пауза.... хехеххех
МатејS16ZeroVelestrumfDENDE - LANCEREDБанзаФалангаДениЧлинкgOJDObokicivicРикиМац АбартИвоdjidjiCarrier166ZilePuntoLosiPatista- MickeyMouseАко има некој што знае да игра билијард нека се пријави да си изиграме пар партии пред да почне гужвата
Глеј не дојди, ќе ти дојдам на спиење и ќе ти ја онеспособам Алфата. Знам каде живееш.