Smeniv denes site filtri i maslo, nemam namera da se dokazuvam so nikoj, ednostavno spodeluvam iskustvo kako sto vetiv, i kako sto spomenav pogore, polnev postojano kolku mozam na isto mesto gorivo, stalno ulozakot za nafta mi bese kjumur crn, nekoj ke rece se cisti rezervoarot za nafta i se sobira tinjata, preku godina dena na kolku menuvam filtri i maslo, na svtetnuvanje stavam 1000-1500 nafta, ednas moze da se sluci da vozam eden den na rezerva no potoa polnam, decki ova e filterot presecen na citroen c3 so 12 000km pominati, polneto na benzinskata posle pintija, bw koja navodno ke bide shell, 90% polnat sleperi nafta tamu, i mi ja preporaca eden prijatel, ne obrnuvajte vnimanie na strugotinite od plastika secev so bonsek, filterot e zolt
, onie 2-3 crni falti sto se, takov mi bese postojano cel filterot, za 2 nedeli ide pasatot na red, pa ke postiram i od kaj nego
На Меганот го менував на секои 30к.
При промената на 90к, покрај тоа што гледаа колку вода собрал (рекоа ништо не е тоа што и да им значеше), дечките го растурија да видат во каква состојба е, беше сличен како кај тебе на сликата.
Полнев на МП, и сеуште таму полнам