Ти најдобро да си ставиш поголеми дизни, комплет издув од грана, види тоа со притисокот регулирај, спушти ја главата, наштелувај палење на раније болје да ти прима, стави чип и колата направија место 9 да ти троши 14, а за сметка на тоа ке имаш звук и исто ке ти иде
можда уствари место 190 ке ти иде 193, и од семафор до семафор ке ти убрзава место за 13,4 за 13,48 
хахахаха
Што ке ставаш плин....
Абе ај ти заебавај се. Иначе ми иде у пм. Во четврта 200 ја возевме. Во 5-та не сум ја збучил подолго да видам колку ќе крене, до 205 и после ми беше вуна да не има џандари па да ми го скинат газот за возење повеќе од двојно од дозволено.
p.s. А бе ке не натераат исто ко у Кина...Точаци да си возиме...Ја и онака си го средиф мојот...Деновиве ке отворам тема - Тјунирање на велосипед... 
Од секогаш си бил понапред од другите докторе. Само у Кина више точкови не се модерни. Поготово не кога имаш чери за 100 долари и за еднократно употреба. Туку денес е модерно да се вози велосипед во Холандија и останатите развиени европски земји. Ти натаму ќе имаш зафатено.
Си заштедил многу...Немаш ни за хамбургер у 7-ца...Једино можеш четврт со месо и јогурт да се почастиш и евентуално од КАМ да си купиш крем банана 
Кај мене има за хамбургер и амдикола.