Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
И јас бев скоро за Белград, возат и побрзо од 120 но пред патарина прават пауза.Казна стига по пошта ако просечната брзина ти е повисока од 120, за странски коли не знам како и дали ова функционира, јас правев пауза пред Пожаревац на идење и пред Алексински рудници на враќање.
Цитат: darkomic на 20 Октомври 2017, 22:46:49 pmСрпските патарини работат со картички. Инаку најверојатно функционира казнувањето за брзини поголеми од 120км/ч. Овие 2 месеци 4 пати по една недела бев во Србија и никој над 120 не вози на автопат.ama policijata ne raboti so POS, pa ili imas gotovina vo sebe ili kje odis do najbliskiot grad da izvadis od bankomatjas zborev za kazni plakjanje.
Српските патарини работат со картички. Инаку најверојатно функционира казнувањето за брзини поголеми од 120км/ч. Овие 2 месеци 4 пати по една недела бев во Србија и никој над 120 не вози на автопат.
Брзински ограничувања убиваат луѓе.
Сега одев до Белград и не гледам која е патарината која мери. На ниедно ливче не ми пишува брзина.
Не пишува освен ако немаш прекорачено, така ми кажаа.
Цитат: lans на 21 Октомври 2017, 02:37:47 amЦитат: darkomic на 20 Октомври 2017, 22:46:49 pmСрпските патарини работат со картички. Инаку најверојатно функционира казнувањето за брзини поголеми од 120км/ч. Овие 2 месеци 4 пати по една недела бев во Србија и никој над 120 не вози на автопат.ama policijata ne raboti so POS, pa ili imas gotovina vo sebe ili kje odis do najbliskiot grad da izvadis od bankomatjas zborev za kazni plakjanje. Казната ја наплаќаат на лице место?Јас мислев дека ти дава уплатница да си платиш, како што е кај нас.
Цитат: darkomic на 21 Октомври 2017, 07:28:27 amЦитат: lans на 21 Октомври 2017, 02:37:47 amЦитат: darkomic на 20 Октомври 2017, 22:46:49 pmСрпските патарини работат со картички. Инаку најверојатно функционира казнувањето за брзини поголеми од 120км/ч. Овие 2 месеци 4 пати по една недела бев во Србија и никој над 120 не вози на автопат.ama policijata ne raboti so POS, pa ili imas gotovina vo sebe ili kje odis do najbliskiot grad da izvadis od bankomatjas zborev za kazni plakjanje. Казната ја наплаќаат на лице место?Јас мислев дека ти дава уплатница да си платиш, како што е кај нас.neeee,odma posle patarinata kaj Nis koga odis nakaj skopje imase mala kukjarka montazna. tamu sedea cajkanite. plakjas patarina i te ceka cickoto i ti vika parkirajbla bla bla. i sea da platime, nemas gotovina dinari. chare... ili vadis od bankomat vo najbliskiot grad i se vrakjas nazad ili kaj `dobrite` cajkani menuvas evra za dinari na lice mesto po nivni kurs
Една Србија да биде светлосни години пред нас во секој поглед. Трагедија
Цитат: lans на 21 Октомври 2017, 21:03:24 pmЦитат: darkomic на 21 Октомври 2017, 07:28:27 amЦитат: lans на 21 Октомври 2017, 02:37:47 amЦитат: darkomic на 20 Октомври 2017, 22:46:49 pmСрпските патарини работат со картички. Инаку најверојатно функционира казнувањето за брзини поголеми од 120км/ч. Овие 2 месеци 4 пати по една недела бев во Србија и никој над 120 не вози на автопат.ama policijata ne raboti so POS, pa ili imas gotovina vo sebe ili kje odis do najbliskiot grad da izvadis od bankomatjas zborev za kazni plakjanje. Казната ја наплаќаат на лице место?Јас мислев дека ти дава уплатница да си платиш, како што е кај нас.neeee,odma posle patarinata kaj Nis koga odis nakaj skopje imase mala kukjarka montazna. tamu sedea cajkanite. plakjas patarina i te ceka cickoto i ti vika parkirajbla bla bla. i sea da platime, nemas gotovina dinari. chare... ili vadis od bankomat vo najbliskiot grad i se vrakjas nazad ili kaj `dobrite` cajkani menuvas evra za dinari na lice mesto po nivni kurskolkavo ti bese precekoruvanjeto i sto store??