Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Power to the people на 23 Август 2025, 13:01:29 pmЌе бараш на дпд од државата кај шо треба да стигни крајно, дпд.гр или speedy.bg за Бугарија, за Србија не знам.Грција... Куцни го тој 63209143213 ама не разбира баш, ваљда кај ними е?https://services.dpd.gr/tracking/?shipmentNumber=63209143213&language=en
Ќе бараш на дпд од државата кај шо треба да стигни крајно, дпд.гр или speedy.bg за Бугарија, за Србија не знам.
Препеченица е над 45 степени, и тоа не е ракија да се разбереме, тоа дере. Тоа на се личи, само не на ракија. Кој може тоа да пие? Ајде да бидеме реални – се знае, ракија жолта, пивка, мекана, одстоена шљивка, умерна ракија да испиеш како човек, а не да пијам препек и јазик да бутам у вода и глава да боли. Јас не сум некој ракаџија, ама шљивка, па кога е дебел минус во зима, грејана со чварци – топ. Кај препек ќе пиеш? Дали сте со сите? Тоа не е ракија, повеќе за чалам, да видиш каква е ракија – вади па онака ја тресе прави тоа балончиња, не фала. Ако ми е за тоа, ќе си купев вештачки бадел. Неготинска ракија е многу убава, и струмичка исто така..што повеќе е одстоена поубава е.
Цитат: Jimny на 23 Август 2025, 20:13:00 pmПрепеченица е над 45 степени, и тоа не е ракија да се разбереме, тоа дере. Тоа на се личи, само не на ракија. Кој може тоа да пие? Ајде да бидеме реални – се знае, ракија жолта, пивка, мекана, одстоена шљивка, умерна ракија да испиеш како човек, а не да пијам препек и јазик да бутам у вода и глава да боли. Јас не сум некој ракаџија, ама шљивка, па кога е дебел минус во зима, грејана со чварци – топ. Кај препек ќе пиеш? Дали сте со сите? Тоа не е ракија, повеќе за чалам, да видиш каква е ракија – вади па онака ја тресе прави тоа балончиња, не фала. Ако ми е за тоа, ќе си купев вештачки бадел. Неготинска ракија е многу убава, и струмичка исто така..што повеќе е одстоена поубава е.Препек е 60ка, али коа ќе си туриш во шишето за во фрижидер ќе ја разводниш(со изворска вода) на колку сакаш.
Ако одбиеш те прашуваат болен дали си
Ќе ти ја земеме тебе лиценцата кај да е