Колку сака нека е професионален е ај да не е е сеа зависи дали имаш генералка ,кај мене е нова градба буквално само ентериер на мебел треба да направи дневна/кујна,спална,ходник.Купатилото си е ново нема што да се чепка , нема инсталација да де мести санитарија под само кај мене требе елементи да се среди и тоа му е работа и бара 12 еура буквално ништо не работи се е мое останато ај ти разбери се немам проблем да платам ама не ме.. Или оно нивното дал 2500 еур за квадрат па многу му ова тој менталитет да си го чува за пред татко му и мајка му жена му крај краева.-најдов едно девојче што работело на проекти на златибор ке ми дадеш вика 100 еура ке ти направам само да се ослободам чим е нова градба овие овде нека си го чуват знаењето.Кој сака најде начин не сум контрадикторен едноставно преку леб погача барат во другиот стан сам извадив мерки од мебелот најдов мајстор за една вечер заедно се склопивме сам се набавив искантирав па се начикавме до сабајле и му платив од негова дневница колку му е плус 40% па дојде после да провери наштелува како кај него да работи ,жената рече заминал Хрватска на печалба ,исто така секоја чест за еден дечко што ми пиша и се понуди да завршиме јас отидов на одмор во меѓувреме се среди-Крај краева па со Николоски ако не се лажам беше ке намонтираме брату пиши ми порака кога ке прочиташ.Ценете она што имате ,итекако за трен нестане