Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2763697 пати)

Присутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6864
  • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #16365 на: 03 Јуни 2024, 18:45:22 pm »
@DarthJe5us види во Автолукс.

Мислење за правосмукалкава? Втора правосмукалка ми прегоре од чистење на колата. Оваа може да трпи тортура на 30 °C?
https://www.lidl.de/p/parkside-nass-trockensauger-pwd-20-a1-ca-200-airwatt/p100342920

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2123
« Одговори #16366 на: 04 Јуни 2024, 10:31:07 am »
земи си карчер за некоја илјадарка плус башка и гаранција имаш тука и вози мишко

Присутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #16367 на: 04 Јуни 2024, 10:33:45 am »
Гледав Karcher WD3, ама не ми се даваат 8.000 за правосмукалка која ќе се користи само за кола.

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2123
« Одговори #16368 на: 04 Јуни 2024, 10:44:17 am »
Гледав Karcher WD3, ама не ми се даваат 8.000 за правосмукалка која ќе се користи само за кола.
Имаше член од немачка што нуди услуга со попуст ако имаш транспорт у таа опција види ја

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker
« Одговори #16369 на: 04 Јуни 2024, 11:21:08 am »
Pa iskreno,da me iritirat nekoj da si igrat majtap. A daleku deka misla deka ova blast e to to. Vidovme kolku e to to ushte
Pa iskreno,da me iritirat nekoj da si igrat majtap. A daleku deka misla deka ova blast e to to. Vidovme kolku e to to ushte odamna. Ali na fora "patriotizmot" ushte SE lazat. Mislat deka patriotizam e da mrazish lugje od drugo nacionalnosti, a ne da naprajsh Neshto shto e za opshto dobro, shto bi go odneslo opshtestvoto na edno ponapredno nivo.

Кој мисли така за патриотизмот и зошто е проблем дека луѓето се палат на патриотизам а не тие "анационалните" да речам :)
New blood of old school

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
« Одговори #16370 на: 04 Јуни 2024, 14:22:43 pm »
Многумина :D Оти мешаат национализам со нацизам, а нацизмот е дрструктивен. Не е целта мене да ми е подобро, битно тебе да ти е по лошо :D То е генералното мнение. И никој не напрајл нешто што е општо добро за народот, повикувајќи се на национализмот.

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • MadaFunker
« Одговори #16371 на: 04 Јуни 2024, 17:09:31 pm »
Зборевме за патриотизам замина работата на национализам и нацизам.. Стасавме до дереџе да ти срам да кажеш дека си патриот и дека ја сакаш татковината.

И не знам ама мислам на некој им опали картата национализам ама онај малце скриен, знајш онај продаваме едни вредности ама си ја тераме ние нашата..
New blood of old school

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6293
« Одговори #16372 на: 04 Јуни 2024, 17:29:14 pm »
Гужви по митинзи има сеуште, се дур тој момент не се мени се е џабе.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
« Одговори #16373 на: 04 Јуни 2024, 22:01:51 pm »
Зборевме за патриотизам замина работата на национализам и нацизам.. Стасавме до дереџе да ти срам да кажеш дека си патриот и дека ја сакаш татковината.

И не знам ама мислам на некој им опали картата национализам ама онај малце скриен, знајш онај продаваме едни вредности ама си ја тераме ние нашата..
pod maskata na patriotizmot go protnaa nacizmot. Kaj Nas patriot e da go kolknish malcinstvata I demek taka kje SE oprajme :)
A takva propaganda najlesn I najdobro vrvit.

Отсутен Astraion

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 678
  • Pixel Perfect.
« Одговори #16374 на: 05 Јуни 2024, 00:38:32 am »
Цената не е променета од кога ми е купена мојата WD3 пред скоро 3 години.. каде виде 8000?
https://www.ivbiskarcher.mk/shop/dom-i-gradina/multifuncionalni-pravosmukalki/wd-3-v-17-4-20/

Екстремно задоволен досега од неа, препорака. Менувам кеса еднаш годишно, а ги имаш 5 за 900ден.

Присутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #16375 на: 05 Јуни 2024, 00:55:19 am »
Гледав во Сетек и Техномаркет, бидејќи на Ивбис ми излегуваше само WD3 Premium, буџетот ми е ограничен бидејќи се користи за чистење на доста валкана кола и правосмукалката нема да биде чувана соодветно.

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • MadaFunker
« Одговори #16376 на: 05 Јуни 2024, 08:18:14 am »

pod maskata na patriotizmot go protnaa nacizmot. Kaj Nas patriot e da go kolknish malcinstvata I demek taka kje SE oprajme :)
A takva propaganda najlesn I najdobro vrvit.

Непотребно генерализирање, а и неточно ќе речам. Од тоа стасавме до некапани па стоки и што уште не, а со маската на космополитизамот до кај сме.. само си пукаме дополнително в колено..па кај да е ќе искрвавиме
New blood of old school

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5231
  • The Spartan General
« Одговори #16377 на: 05 Јуни 2024, 08:51:38 am »

Моето искуство и гледиште покажува дека во Македонија има само еден и единствен праведен начин како да ја покажеш љубовта кон татковината и родното место. Сите други изблици на љубов, грижа и слични емоционални активности кои не се согласуваат со тој единствен и праведен начин на покажување патриотизам се на некој начин забранети/неприфатливи.

Уште потажно е што тој еден и единствен праведен правоверен проткаен со вселенска правда патриотизам е активно поддржуван од најобразованиот слој на нашето општество, а не од некоја си недоделкана глава од Свирипичино.

Јас лично сеуште не знам зошто некој треба да ми го покаже/објасни начинот на кој јас треба да си го сакам родното место и мојата татковина.

Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Присутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #16378 на: 05 Јуни 2024, 10:36:23 am »
Каде најблиску после грчка граница (Ники-Лерин) може да се купи Cosmote картичка?

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 4001
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #16379 на: 05 Јуни 2024, 10:39:43 am »
А некој да има информација дали работи freeshop-от на Меџитлија - Ники?

Sent from my Xiaomi 13T