Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2380841 пати)

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6004
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #16155 на: 13 Април 2024, 15:30:22 pm »
Купи си од еуротоолс 2000 ден

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Отсутен nikola98

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 816
  • The best or nothing.
« Одговори #16156 на: 13 Април 2024, 15:33:02 pm »
Купи си од еуротоолс 2000 ден

Подобро Ингко марка да купат од ефтинија импекс, отколку Раидер алат.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
« Одговори #16157 на: 14 Април 2024, 14:54:50 pm »
Па затоа парксајд барам .... Кинески се ама барем германска лиценца. Наводно имало разлика од овдешните и германските,  инаку ќе тркнев до Врање.

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6004
« Одговори #16158 на: 14 Април 2024, 15:05:13 pm »
Па затоа парксајд барам .... Кинески се ама барем германска лиценца. Наводно имало разлика од овдешните и германските,  инаку ќе тркнев до Врање.
Ај коќе тркнеш до Врање да ти дадам пари да ми донесеш дијагностика 😁.
Исти квалитет се секаде парксајдо,само муабети 😊

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5934
« Одговори #16159 на: 14 Април 2024, 15:05:54 pm »
Добра е јас ја малтретирам низ дома, нема гајле, пред некое време сечев инокс мијалник со тие камењата шо идат со неа.
Ама ако не Раидер та шо е појака една е исто добра не е се така фуш од Раидер алатот, Јас таква ќе земав по препорака на двајца чевлари/чантари од Бт, маста му ја имаа изваено од користење, оваа на неќење ја зачекав Лерин.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134
« Одговори #16160 на: 14 Април 2024, 17:29:16 pm »
Исти цацко се сите, ако сакаш квалитет земи Дремел.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #16161 на: 14 Април 2024, 18:16:39 pm »
Ај коќе тркнеш до Врање да ти дадам пари да ми донесеш дијагностика 😁.
Исти квалитет се секаде парксајдо,само муабети 😊

. Абе ќе појв наменски за гриндерот, ама ако ода ќе те известам.

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #16162 на: 14 Април 2024, 18:18:49 pm »
Исти цацко се сите, ако сакаш квалитет земи Дремел.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

другар зеде дремел, в раце не се држите од што тресит, па и не му ја опраја. Од Меркур ја зеде.
@vladic3110  која појака ?

Присутен vladic3110

• Сениор
« Одговори #16163 на: 14 Април 2024, 18:38:13 pm »
@Bicikle  160 вати беше шо ми велеја да ја земам тогаш, мина време ама ваљда не се менале моделите
https://eurotools.mk/product/%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%80%d0%ba%d0%b0-160%d1%9a-%d1%80%d0%b4-%d0%bc%d0%b3-07/
оваа е 160
оваа подолу 135,
https://eurotools.mk/product/%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%80%d0%ba%d0%b0-%d1%80%d0%b4-%d0%bc%d0%b3-06/

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3929
« Одговори #16164 на: 14 Април 2024, 19:33:32 pm »
Ова од еуро тулс тешка кинезарија, ни шајките за хефталица не ги бива... Види инко или енхел

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Присутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3152
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #16165 на: 15 Април 2024, 08:47:02 am »
Кај е Микиус сега да каже колку пати треба да објасни дека е инфлација и ќе се навикнеме.  Си дерат македонските бизнисмени на се, импортери на коли, храна едно 50 посто поскапа од цената што е реална, станови правени како за во Индија со најевтини материјали а де продаваат како премиум, итн.

Ништо нема да се смени на изборите, кој и да дојде возот ќе си вози по истите шини, државата станува дувло на криминал со дрога и политичари корумпирани до даска, со грото на народ кој ги гласа за 500 евра плата, а останатиот гледа како да му ја здува.

Инфлацијата на Микиус може комотно да се стави во книга How to make poor people poorer for Dummies

Се што посочи е точно и секој тоа го знае и го живее но никој не превзема ништо , во превод бутај додека очи не испаднат па коа ке испаднат "врни" ги назад и терај...

Можеби насловот не е соодветен и  темата па ако треба нека ги избришаат моите зборови,бидејки може да се примети количина на незодоволство,страв,разчоарност безидејност е се поприсутна кај поголемуот %на луѓе  со социјалното општетвено уредување кое ите како има влијание врз функционирање на човечки живот во северџистан.
Според мене се додека не почне да се празни Скопје да се донесе со закон   документ да почне да се намалува становништо да се иселуваат луѓето и да се вратат назад од кај се дојдени  се повеке ке се влошува ситуацијата по мое гледиште сериозниот проблем е псоледно што 20 год се дојде во ск и е пренатрупано и нема крај и така нормално цените идат нагоре во се.
Додека на само 100-150-200км е празно и тажно мора да се заземе стратегија што поскоро да скопје си биде како што беше со нромален број на жители и функционирање со додека ова вака иде повеке ке се влошува ситуацијата во сите сфери плати,живот,општество етц..

Example:
Ѓоре е од Битола- почитуван не ги исполнуваш условите за живот имате рок 4 работни недели да си се вратите во вашето родно место крај на приказната. Или пример на градот му фалат 10илјади жители плус во наредни 5 години ке си има услови како да дојдеш да живееш во главниот град.
Ке дојде ситуација да каже некој ама ја студирам да видиме кои услови ти исполнуваш за студирање или план ти е да се омажиш во скопје.Се може да се реши ние не сме 80 милиони туку 2 лагано може цакум-пакум се да се среди како некои балтички земљи топ да биде.
Потребно е да се скопје растерети да се вратат луѓето од каде се дојдени да има некоја рамнотежа во сите градови ,скоро 90 % сите авто салони се во Скопје буквално сите зошто да нема тојота во велес пример?ке кажат луѓето се во скопје што ке ни ауто салон во велес коа нема луѓе  значи факт е дека скопје е проблемот се додека ова вака оди катастрофални се последици трајни.Се надевам новата гарнитура после 24 ти ке имат разум па и тие дојдени во ск политичари со сменети прибивалишта коа за преображење одат во своите домови гледат што се случува празнило чума тишина нема младост ај тоа што се избега нагоре но има и тие кои сакат да седат има и оние кои сакат тука пари да трошат спечалени во странство , се повеке ги гледам повратници во зрели години од каанада,ауст,швајцарија но да се престанее трпање на скопје од сите страни , кога тоа ке престане ке се осети рамнотежата во многу сегменти.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #16166 на: 15 Април 2024, 09:43:05 am »
Биди примерот што сакаш сите да го следат - пресели се надвор од Скопје ;D

Присутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3152
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #16167 на: 15 Април 2024, 10:04:19 am »
Биди примерот што сакаш сите да го следат - пресели се надвор од Скопје ;D
Aпсолутно се сложувам , во случај да не ги исполнувам условите веднаш ке се иселам и соодветна казна ке се платим ако сум прекрашил било какви регулативи.Можам да докажам потекло во последни 90 години од родител па навака и тако даље...

Присутен vladic3110

• Сениор
« Одговори #16168 на: 15 Април 2024, 10:08:16 am »
Ако е регуативата во последните 90 години, Скопје ќе падни под 100000, Битола ќе оди над 250000 и ќе сме главен град пак :D

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2177
« Одговори #16169 на: 15 Април 2024, 10:10:29 am »
Може и Виз Ер ќе дојде. Oh wait…

Во меѓувреме во Скопје има турска окупација повторно.

Sent from my iPhone using Tapatalk