Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Prasaj go chat gpt, 70-80% pogadzat
Ја нарачав играчката од Али но рачките не сакаат да се конектират со ресиверот т.е еднаш се конектираа у 2 дена и пак не сакаат,сеа прашање од каде не да се најде ваков ресивер,најдов еден на али ама колку шо гледам на виндовс платформа бара а уредот е андроид...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 30 Март 2024, 08:02:24 amЈа нарачав играчката од Али но рачките не сакаат да се конектират со ресиверот т.е еднаш се конектираа у 2 дена и пак не сакаат,сеа прашање од каде не да се најде ваков ресивер,најдов еден на али ама колку шо гледам на виндовс платформа бара а уредот е андроид...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkИмаш ли Android TV?Ако да - имам решење за сва времена, специјално за тебе.
Цитат: nestor04 на 16 Февруари 2024, 14:31:12 pmСо што може да залепам пластика за метал, но да не треба да суши долго време?Пробав со вакво, го оставив неколку часа без допирање, веднаш пушти(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Местото е непристапно, бидејќи е ролетна од шибер и рачката(пластиката) при тргање се откачува и паѓа на глава Може да ставам мали стеги привремено:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) Јас залепив VESA Mount на монитор со Poxipol лепак.Еве го да не го урочам 3 та година тера. Постојат два, црвен и плав. Ако имаш некоја продавница во близина да појдеш да прашаш со тоа што Поксиполот не лепи polyethylene, polypropylene and PTFE пластика.
Со што може да залепам пластика за метал, но да не треба да суши долго време?Пробав со вакво, го оставив неколку часа без допирање, веднаш пушти(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Местото е непристапно, бидејќи е ролетна од шибер и рачката(пластиката) при тргање се откачува и паѓа на глава Може да ставам мали стеги привремено:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Некој да не има полнач за NP-BN1 батерија да позјами на неколку саати?Се работи за батерија од старо SONY дигитално апаратче...Изгледа како на сликата, а и може некое заменско, од ист тип...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Xiaomi 13T
Цитат: KaZaN на 07 Април 2024, 16:33:28 pmНекој да не има полнач за NP-BN1 батерија да позјами на неколку саати?Се работи за батерија од старо SONY дигитално апаратче...Изгледа како на сликата, а и може некое заменско, од ист тип...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Xiaomi 13TПред некое време го преместив од фиока во кеса, па после 4 месеци во поддрум. Ако по некоја случајност не дум го фрлил ќе ти го поклонам. А имав и 1ГБ картица Сони мемори стик, од големите, нова.Ако не ти е тешко пингај за некој ден ако сум заборавил да проверам.
Господинот Бантич многу убаво објасни и после многу е 76 евра рата за понова кола... ве молам користете ги советите додека се фрее / https://www.instagram.com/reel/C5fU4NSsWcJ/