Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Утре ќе им се јавам, фала ти. Но сите се над 205гр, требало да биди максимум до 180гр. Ако имате некаков предлог пишете слободно
Имаше една тема за домашни работи али не можам да ја најдам дали е избришана не знам, ме интересира предлог за вентилатор во вц каков што не прозујува знам таму имаше постирано пред пар години @marjanot и @Deni ако не се лажам за одреден бренд што се покажале како добри, и бидејќи каде што сакам да се монтира во тоа вц нема отвор што се ми е потребно да докупам сем што ке ја дупнам дупката во ѕидот за да се инсталира чудотото дополнителна цекфа на која се монтира и искача или? Доколку некој од модераторите ја најде и му текне на темата нека премети таму пример: https://elektrometal.mk/proizvod/aspirator-f100-styl-100sp-so-klapna-dospel/
Види... пак е до родителите.Мислам, што кур го даваат своето бебе да го дави некој таму у леген?
Знам дека имаше некоја тема за кампирање ама не знам каде е. Имам купено горилник, имав и боци додека бев во шведска но не е изводливо со авион да си донесам за мк. Каде да најдам во мк боца од овој тип:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk