Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2368912 пати)

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #5955 на: 04 Февруари 2019, 07:28:54 am »
Во право си ван.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore
« Одговори #5956 на: 04 Февруари 2019, 07:58:41 am »
тоа на википедија што го пишува...

Остај ти што пише на вики, и колку „му сече“. Пак ништо не искоментира за тоа што е кажано на видеото. Ова често го правиш и ти и други, од што немате што да кажете за тоа што треба, цепате за некои други неповрзани работи.

Како сакаш, само да ти кажам дека си провиден. ;)

Види вака, јас го видов видеото, видов дека ти си напишал дека би гласал за овој. Викам - чекај да видам за каков човек ТИ би гласал, кад оно - лејка. Али ок, не дека другине политичари не се лејки, само сакав да видам да не има разлика, оно да ти немало ич разлика. Лејка си е лејка. Толку. Ич имам намера да коментирам што он кажувал и негови политички ставови, пошто некако мнооогу е далеку од мене, исто како да коментирам некои политички ставови на некои индиски парламентарци.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
« Одговори #5957 на: 04 Февруари 2019, 08:33:18 am »
Значи како си врват лабаво на црвено што пешаци што коли, страшна работа.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5345
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #5958 на: 04 Февруари 2019, 09:48:11 am »
тоа на википедија што го пишува...

Остај ти што пише на вики, и колку „му сече“. Пак ништо не искоментира за тоа што е кажано на видеото. Ова често го правиш и ти и други, од што немате што да кажете за тоа што треба, цепате за некои други неповрзани работи.

Како сакаш, само да ти кажам дека си провиден. ;)

Види вака, јас го видов видеото, видов дека ти си напишал дека би гласал за овој. Викам - чекај да видам за каков човек ТИ би гласал, кад оно - лејка. Али ок, не дека другине политичари не се лејки, само сакав да видам да не има разлика, оно да ти немало ич разлика. Лејка си е лејка. Толку.
Ич имам намера да коментирам што он кажувал и негови политички ставови, пошто некако мнооогу е далеку од мене, исто како да коментирам некои политички ставови на некои индиски парламентарци.

Повторно истото го правиш. Зошто едноставно не го кажа само тоа дека немаш намера да ги коментираш неговите политички ставови? Не дека и тоа е во ред ама е многу пофер отколку да бараш прљавштини по нет и да ги користиш како изговор за немањето аргументи - против неговите политички ставови.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #5959 на: 04 Февруари 2019, 09:58:53 am »
Ауу  пардонц што малце покопав по нет за твојот политички љубимец :D :D Чомбе, не се љути, не мислев така :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5345
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #5960 на: 04 Февруари 2019, 10:18:48 am »
Гитла бе, да кажеше зошто ставовите и мислењата не му се добри па потоа трачовите да ги надоврзеше како позадина - тогаш ќе беше во ред. Но ти немаш ништо за неговите ставови, а позадината ја префрлаш во преднина. Класично дефокусирање и релативизирање.

Трагично е кога и вака кај ретките ОК политичари (оксиморон, ама јбг) по дифолт потпаѓате на меинстрим пропаганда, без макар да се обидете да ја слушнете пораката.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #5961 на: 04 Февруари 2019, 10:34:53 am »
Заев имаше добри ставови пред да дојде на власт. Мицковски сега има добри ставови. Грујо имаше супер ставови пред да дојде на власт. Сите политичари имаат одлични ставови пред да дојдат на власт и откако ќе станат повторно опозиција.

Сите овие погоре наброени имаат подобри ставови отколку Пернар пред да дојде на власт. На Пернар, Апасиев и остали ставовите им се пола глупости и никогаш реално остварливи, чисто да си правиме муабет. Реалниве политичари барем зборат за реално остварливи работи, али за жал кога ќе дојдат на власт им ретерираат политиките :)

« Последно менување: 04 Февруари 2019, 11:09:16 am Banzai »
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #5962 на: 04 Февруари 2019, 10:38:58 am »
...Мицковски сега има добри ставови....

аууу, дружевиќу...
овој нема никаков став за разлика од било кој до сега

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #5963 на: 04 Февруари 2019, 10:40:17 am »
Груевски во првите 2 години од мандатот според мене беше одличен.
После му замирисаа парите поубаво и удри бригу на весеље.

@marjanot има став бе, јас кога и да го слушам он има став дека не е запознаен со ситуацијата.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #5964 на: 04 Февруари 2019, 10:43:07 am »
...Мицковски сега има добри ставови....

аууу, дружевиќу...
овој нема никаков став за разлика од било кој до сега

Добро де, ништо лошо нема кажано ;D Немојте сега како Ван да почнеме да разглабаме за Мицковски.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #5965 на: 04 Февруари 2019, 10:47:45 am »
Заев имаше добри ставови пред да дојде на власт. Мицковски сега има добри ставови. Грујо имаше супер ставови пред да дојде на власт.

Амди Бајрам имаше добри ставови пред да дојде...  oh wait..... ;D

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
« Одговори #5966 на: 04 Февруари 2019, 10:55:24 am »
he never left   ;D ;D ;D ;D

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8944
  • Пичлеме
« Одговори #5967 на: 04 Февруари 2019, 11:03:31 am »
The KING!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #5968 на: 04 Февруари 2019, 11:05:50 am »
Таков си е народот, поточно структурата на поголемиот број граѓани. Сите тие говна што владееа изминативе 30 години се од народот, сигурно не паднале од Марс. Док не почнеме да се бавиме со себе си ништо не бива. Нема шанси во догледно време да се формира движење кое би го мобилизарало најдоброто од нас..

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
« Одговори #5969 на: 04 Февруари 2019, 11:09:35 am »
песната ринг ринг... но мор лејт најт У ГЗ БЕЈБИ  ;D ;D ;D ;D