Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Две раце минимум, две раце боја. Минимум 24 часа од едно до друго нанесување. Заеби ако некој ти кажува дека може и после саат-два да нанесеш втора рака. Ти ќе нанесеш и бојата ќе фати само прашање е колку ќе трае. И гледај надворешната температура да не е повисока од 25 степена.
decki vi blagodaram na informacija, razbrano sto e bitno pri farbanjeto... da vidime sea kade se kupuvaat 3-5 litarski farba...
Цитат: RedEco на 23 Мај 2018, 09:15:57 amdecki vi blagodaram na informacija, razbrano sto e bitno pri farbanjeto... da vidime sea kade se kupuvaat 3-5 litarski farba...Во Зегин. Ако им завршила ќе те препратат во Вип. Во бои и лакови продавница, нормално.Форумаши, какви перници користите и од каде ви се земени. Ме уби главава, па реков ќе купувам, ама сакам саглам.
Цитат: Tesla на 23 Мај 2018, 11:25:22 amЦитат: RedEco на 23 Мај 2018, 09:15:57 amdecki vi blagodaram na informacija, razbrano sto e bitno pri farbanjeto... da vidime sea kade se kupuvaat 3-5 litarski farba...Во Зегин. Ако им завршила ќе те препратат во Вип. Во бои и лакови продавница, нормално.Форумаши, какви перници користите и од каде ви се земени. Ме уби главава, па реков ќе купувам, ама сакам саглам. Perdormire Memory Moore највисоката.https://perdormire.mk/https://www.facebook.com/perdormiremk/
А шо пари се перниците?
Цитат: Power to the people на 23 Мај 2018, 11:48:38 amА шо пари се перниците?Мислам дека беа некаде 3500, ама стално се на попуст и реално околу 2500 треба да се. @MartinAlfista сега потазе има земено може ќе му текне цена.
Цитат: Tesla на 23 Мај 2018, 11:25:22 amЦитат: RedEco на 23 Мај 2018, 09:15:57 amdecki vi blagodaram na informacija, razbrano sto e bitno pri farbanjeto... da vidime sea kade se kupuvaat 3-5 litarski farba...Во Зегин. Ако им завршила ќе те препратат во Вип. Во бои и лакови продавница, нормално.Форумаши, какви перници користите и од каде ви се земени. Ме уби главава, па реков ќе купувам, ама сакам саглам. fala ti drugar bas si smeseen