Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2776673 пати)

Отсутен Auto Car Care

• Редовен
  • Пораки: 1673
  • Mafra.Menzerna.Gyeon
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #1650 на: 23 Јануари 2018, 13:54:27 pm »
https://www.facebook.com/makedonec365/videos/1973567169584092/ кратко и јасно кој сме и што сме.Крал е Петар Арсовски  ::)
« Последно менување: 23 Јануари 2018, 14:09:13 pm Auto Car Care »

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2854

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44961
  • Il Moderatore
« Одговори #1652 на: 23 Јануари 2018, 14:11:27 pm »
Дали заедницата на македонци со бугарски пасоши има став околу името на државава?
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5233
  • The Spartan General
« Одговори #1653 на: 23 Јануари 2018, 14:14:34 pm »
Дали заедницата на македонци со бугарски пасоши има став околу името на државава?
Струмичко-Радовишкиот регион може да стане двојазичен со новиот закон.  ;D ;D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #1654 на: 23 Јануари 2018, 14:15:53 pm »
Нив им е битно да не се влезе во Нато и Еу па да испадне дека џабе се мачеле. :)

Отсутен stapmkd

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 765
« Одговори #1655 на: 23 Јануари 2018, 14:17:17 pm »
Глеам ја зеро па ќе и стаи ланци катанци и ласерски зраци на темава ради политика хаха.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #1656 на: 23 Јануари 2018, 14:18:21 pm »
Повеќето од тие со бугарски пасоши веќе си ги извадиле парите од пасошот, исто како што повеќето што се на плин си ја вратиле инвестицијата од плински уред. Денес бензинот да го изедначат во цена со плинот нема да им смени на повеќето плинаши, освен на тие што од пред 6 месеци се на плин :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44961
  • Il Moderatore
« Одговори #1657 на: 23 Јануари 2018, 14:29:09 pm »
Повеќето од тие со бугарски пасоши веќе си ги извадиле парите од пасошот, исто како што повеќето што се на плин си ја вратиле инвестицијата од плински уред. Денес бензинот да го изедначат во цена со плинот нема да им смени на повеќето плинаши, освен на тие што од пред 6 месеци се на плин :)
Значи сеа е касно за бугарски пасош, да не си ги фрлам парите за џабе, да ги вложам у крипто-валути?
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #1658 на: 23 Јануари 2018, 14:32:29 pm »
Ако промена на името доведе до влез во Нато и ЕУ, крипто ти е подобра инвестиција ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
« Одговори #1659 на: 23 Јануари 2018, 14:38:35 pm »
Значи сеа е касно за бугарски пасош, да не си ги фрлам парите за џабе, да ги вложам у крипто-валути?
падна и биткоинот...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #1660 на: 23 Јануари 2018, 17:53:34 pm »
Па нели од 18.09.1991 сме самостојни,  значи 27год... Од 25 год до 27 уште 2 год(годинаипол) што прајле :) со какви филмој тогаш ве занимавале т.е. Ви ги дуеле :)

Па периодот од 2006-2015 и не се оптеретувавме со проблемов, ко за чудот у тој период невработеноста се преполови а просечната плата се дуплира. Доколку претходно не се продадеше Евн солидно ќе се живееше ..

Што се тиче културата и менталитетот може да видиме дека членка на Еу не значи по дифаулт покултура, грците ќе си останат цигани заувек. Да го имавме споров со Норвешка, Шведска или Данска можеби и ќе се подразмислев.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #1661 на: 23 Јануари 2018, 17:54:42 pm »
Гледам очајна писменот на темава на тема НАТО и Европска унија. Затоа и резултатите такви... :(

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #1662 на: 23 Јануари 2018, 17:55:52 pm »
падна и биткоинот...

Па да де, не се вложува кога е висок, се вложува кога е низок.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
« Одговори #1663 на: 23 Јануари 2018, 17:59:11 pm »
Епа удри :) само да не рикне скроз ми беше муабетот...

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5394
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #1664 на: 24 Јануари 2018, 01:05:46 am »
Гледам очајна писменот на темава на тема НАТО и Европска унија. Затоа и резултатите такви... :(

Појма немаат. Мислат дека НАТО е нешто супер, не е организиран рекет да плаќаш за да водиш туѓи војни. И НАТО не се меша да те брани од внатрешен непријател. Може само да продолжат да го помагаат истиот тој внатрешен непријател.
А за ЕУ не сакам ни да почнувам да пишувам, оваа раја никој не може да ја освести. Касно е, одамна е касно.