Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2382483 пати)

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6814
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #1545 на: 15 Јануари 2018, 13:15:03 pm »
На коди, еуроспорт плеерот е со претплата така, или има пиратска верзија?

Инаку мене најисплатливо за еуроспорт и дискавери мене ми е телекабел, 320ден месечно, барем не се тормозам со апдејти/ далечински, интернет и слично, притискам две бројки, гледам.

Е сега да можам да ги е6ам вип да ја сечам телевизијата од договорот...

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17782
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #1546 на: 15 Јануари 2018, 13:17:29 pm »
На коди, еуроспорт плеерот е со претплата така, или има пиратска верзија?

Инаку мене најисплатливо за еуроспорт и дискавери мене ми е телекабел, 320ден месечно, барем не се тормозам со апдејти/ далечински, интернет и слично, притискам две бројки, гледам.

Е сега да можам да ги е6ам вип да ја сечам телевизијата од договорот...

Во договорот кој си го потпишал со ВИП стои кои канали МОРА да ги обезбедат во текот на договорот. Во нив стои и Дискавери и Еуроспорт, а бидејќи сега тие канали ги немаш, тоа значи дека ВИП го прекршува договорот и комотно можеш да го раскинеш без плаќање на пенали.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4022
« Одговори #1547 на: 15 Јануари 2018, 13:18:11 pm »
Брат ми вели шо да плаќаам 3 евра за Еуроспорт поарно ќе платам 5 евра кај телекабел и ќе имам две кабловски.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

• Сениор
« Одговори #1548 на: 15 Јануари 2018, 13:20:10 pm »
Баш сакам да видам слика од некој договор тоа мартин што го викаш, кај мене во договорот пишува мртв 1, мртв 2 и сообраниски канал ќе ги обезебедел вип и толку.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #1549 на: 15 Јануари 2018, 13:23:59 pm »
Кога сме кај Коди, јас користам Exodus за филмови, некој да има искуство со некој друг ад-он со Фул ХД+ снимки? Некој ад-он за Фул ХД документарци?

Мора Нетфликс да се активира за брзо.

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
« Одговори #1550 на: 15 Јануари 2018, 13:44:22 pm »
Кога сме кај Коди, јас користам Exodus за филмови, некој да има искуство со некој друг ад-он со Фул ХД+ снимки? Некој ад-он за Фул ХД документарци?

Види ја апликацијата Terrarium TV, како Попкорн е

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
« Одговори #1551 на: 15 Јануари 2018, 14:20:48 pm »

Covenant

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-the-covenant-kodi-krypton/

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
« Одговори #1552 на: 15 Јануари 2018, 14:28:12 pm »
Баш сакам да видам слика од некој договор тоа мартин што го викаш, кај мене во договорот пишува мртв 1, мртв 2 и сообраниски канал ќе ги обезебедел вип и толку.
Од АЕК изјавија дека без проблем можи да се раскини договорот (без пенали) од ВИП/Телеком 15 дена после глупоста што се нарекува исклучување на Дискавери и Еуроспорт. Не сум сигурен дали 15 работни или воопшто 15 дена. Во вториот случај, денес е последен ден да се стори тоа :)

Цитат
„При склучување на договорот операторот се обврзува да му ги гарантира на корисникот каналите кои ги нуди во моментот на негово склучување. Доколку дојде до ваква ситуација, да се укинат канали, тогаш корисниците можат слободно да побараат раскинување на договорот без да платат пенали. Прво можат да се обратат до операторот и доколку не им биде одговорено, треба да поднесат приговор во АЕК. Ние ќе им издадеме решение дека операторот го прекршил договорот и претплатникот може во секој момент да го раскине“, велат од Агенцијата за електронски комуникации.

А интерено беше образложението од операторите: Поради слаба заинтересираност за следење на каналите... дрн дрн, а истовремено повисоката претплата... дрн дрн, ги исклучуваме тие канали, еве ви Пинк, доотрујте се :)

• Сениор
« Одговори #1553 на: 15 Јануари 2018, 14:35:49 pm »
Тоа 15 дена беше одговорот за приговорот ако не го добиеш од вип, па одиш во АЕК, ама овие нешто матат вода порталиве или јас понапреден договор со поправени багови сум добил, 1.1 верзија.

Баш ќе го сликам подоцна договорот, пошто го прочитав, барав, тумачев, ништо слично не најдов каде јас ќе сум во право да го раскинам, посебно овој дел:
„При склучување на договорот операторот се обврзува да му ги гарантира на корисникот каналите кои ги нуди во моментот на негово склучување“

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пичлеме
« Одговори #1554 на: 15 Јануари 2018, 15:11:29 pm »
Кој да ги знај, најверојатно најдобро е да се праша во АЕК.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5934
« Одговори #1555 на: 15 Јануари 2018, 23:49:51 pm »
Џипот личи D.I.Y проект изведен со апкан за виткање лим и швајц Искра на електрода :D
https://youtu.be/f3KjIQCKmM4
За само 230000$
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
« Одговори #1556 на: 16 Јануари 2018, 00:46:27 am »
Грд е од надвор ептен, might be cool if you are a milionaire, и никој не го купува за офроудинг туку за курч, ама па овој колку го исхејта мислиш цел живот бугати вејрон возел.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пичлеме

Отсутен Ezekiel

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 400
« Одговори #1558 на: 17 Јануари 2018, 05:06:11 am »

добро утро дечки, држете се
« Последно менување: 17 Јануари 2018, 05:19:26 am Ezekiel »