Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Чудно,не ми личи на ѕвезда,сега излегов на двор,блешти онака на зелено-плава нијанса (како електрода на швајц апарат)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 13 Април 2020, 20:55:11 pmЧудно,не ми личи на ѕвезда,сега излегов на двор,блешти онака на зелено-плава нијанса (како електрода на швајц апарат)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my VTR-L09 using TapatalkНа која страна од небото? Извади компас на телефон, кажи го правецот (степени најубаво) и од прилика аголот. Да видиме и ние.. Убаво е небото деновиве без загадување..
Искористија ситуација додека војската ги обезбедуваше банкоматите и маркетите, да не се осуди некој преку ред да влези или да не држи растојание(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Па не се можи насекаде да се стигни.
Цитат: Ipkisija Meskosa на 14 Април 2020, 09:15:21 amИскористија ситуација додека војската ги обезбедуваше банкоматите и маркетите, да не се осуди некој преку ред да влези или да не држи растојание(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Па не се можи насекаде да се стигни.Што уопште мајка бараат да се бутаат во банка?Скоро сè може да се направи електронски во денешно време (исклучок што мене ми паѓа на памет е удирање печат на електронска уплатница за "доказ" дека е нешто платено).Башка нема провизија за електронските налози од физички лица кај повеќето/сите МК банки.
Цитат: smole на 14 Април 2020, 09:24:13 amЦитат: Ipkisija Meskosa на 14 Април 2020, 09:15:21 amИскористија ситуација додека војската ги обезбедуваше банкоматите и маркетите, да не се осуди некој преку ред да влези или да не држи растојание(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Па не се можи насекаде да се стигни.Што уопште мајка бараат да се бутаат во банка?Скоро сè може да се направи електронски во денешно време (исклучок што мене ми паѓа на памет е удирање печат на електронска уплатница за "доказ" дека е нешто платено).Башка нема провизија за електронските налози од физички лица кај повеќето/сите МК банки.За да земеш картичка ако ти е истечена на пример.
Нели дома ги праќаа по пошта картичките? Порано и пензија дома даваа. Ама да, ебанка за баба Петранка има сосема друго значење.
Некои банки ти ја блокираат картичката ако личната карта ти истече, па мора да одиш со нова лична карта за да ги обноват податоците кај нив.