Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 1996506 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10405
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #5430 на: 25 Декември 2018, 16:19:51 pm »
Banani imalo kolku sakas, imal narodot pari so paketi da kupuvaat, pola da skapat, ama da se ima da se pretura....
Nume poteaj sve, eve sega crpko kje te am estira heheh, samo opozicijata dojde i beter e, da ne dojde nekoj ushte polos. Ovaj narod e ovca i si go bricat koj kako kje stasa...
P.s. lep sprovod na proslava.

Отсутен IdeuX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 762
« Одговори #5431 на: 25 Декември 2018, 16:34:02 pm »
Јебала ве вас Југославија, голема работа завршивте што објаснивте колкава била, како функционирало дали сите имале или немале. Одма ми е полесно упм...

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
« Одговори #5432 на: 25 Декември 2018, 16:37:41 pm »
Да се собереме колективно да плачеме😂

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43648
  • Il Moderatore
« Одговори #5433 на: 25 Декември 2018, 18:54:15 pm »
Једино што можда малце ми е криво е што можевме како Југословенски републики, сите да улетаме у ЕУ, па после да си се разделиме братски кој како сака, ни граници ни територии ни бутури ќе беа битни.. Нешто ко HR и SLO сега што го дрват за помморската граница и територија, а ништо не им фали.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1476
« Одговори #5434 на: 25 Декември 2018, 19:14:00 pm »
Момци , кажете некој мајстор што би оправил врата од кола што од внатре не се одвара а од надвор е океј ?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #5435 на: 25 Декември 2018, 20:29:35 pm »
Bokica ne gledas ovde drzava ja spasavame ti za vratata... :D posle rampa odis nakaj k.voda, kaj cesma (raskrsnicata kako Y desno t.e. pravo kje mu dojde ) vrvis i onda posle 10 metra ima ulice za desno, na samata raskrsnica imash klucar probaj si ja srekjata tuka. Ne mi tekina kako se vikase dukjanot ama kje poprasa poznat e vo okrugot.

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2159
« Одговори #5436 на: 25 Декември 2018, 20:32:33 pm »
https://plusinfo.mk/и-втори-јануари-стана-неработен-за-јав/

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 4970
« Одговори #5437 на: 25 Декември 2018, 20:47:34 pm »
Ова дека скршија такво од работа...

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5281
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #5438 на: 25 Декември 2018, 20:49:06 pm »
Bokica ne gledas ovde drzava ja spasavame ti za vratata... :D

Терај бе со подјебавања, само пази да не се засркнеш некогаш.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #5439 на: 25 Декември 2018, 20:53:54 pm »
Ова дека скршија такво од работа...

Поефтино е да не работи државна администрација :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #5440 на: 25 Декември 2018, 20:59:49 pm »
Једино што можда малце ми е криво е што можевме како Југословенски републики, сите да улетаме у ЕУ, па после да си се разделиме братски кој како сака, ни граници ни територии ни бутури ќе беа битни.. Нешто ко HR и SLO сега што го дрват за помморската граница и територија, а ништо не им фали.
so brakja mozes da se podelis bratski... Srbite da ni bea brakja nemase seto oruzje da ni go zemat. Ama gi stigna pravdata, dzabe im bea.
Nie nemame nikakva vrska so nimo noto so slovenite, ako vekje sme anticko makedonci...
Van zakana a?

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #5441 на: 25 Декември 2018, 21:08:56 pm »
Баш ме заболе за оружјето. Али више кога ме влечеш за јазик, јас во тоа време веќе бев возрасен, точно знам што се случуваше, и биди среќен што некој ги спречи тие што сакаа да го спречат изнесувањето на оружјето.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #5442 на: 25 Декември 2018, 21:27:34 pm »
so brakja mozes da se podelis bratski... Srbite da ni bea brakja nemase seto oruzje da ni go zemat. Ama gi stigna pravdata, dzabe im bea.
Nie nemame nikakva vrska so nimo noto so slovenite, ako vekje sme anticko makedonci...
Van zakana a?

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #5443 на: 25 Декември 2018, 21:39:13 pm »
" Али више кога ме влечеш за јазик..." Kazi de shto se ustucavas, rekov deka ne znam kako bilo... Ne mora da ti gi vadam so klesti zborovite? Oti te zabole, toa oruzje pripagjalo na R.M. bilo i tvoe i moe i od site Makedonci. Shto bi se desilo ako ne gi sprecele tie shto sakale da sprecat ... Vojna? Shto potoa?
Dihtug shto najpostena? Za shto ispadna Kiro najpameten togas? Od koj kje izgorese? Srbija togas vojuvase so povekje drzavi pa sega barem drzavi imaat i gordi se na svojata nacionalnost. A nie shto? Da ne jadime kjotek sme se pokorile? Toa ti e pametno?

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10138
« Одговори #5444 на: 25 Декември 2018, 21:54:30 pm »
На кратко кажано, си ја стопивме предноста што ја имавме...се изедовме меѓу себе ;D