Добро, само јас забележувам дека на овој Џимни постовите во последно време му се куцани преку Chat-GPT или нешто слично, макар и преведувач/Гугл транслејт? И самиот имаше споделено дека го користи за други глупи работи.
Речникот и стилот на пишување му беа сосема спротивни и стариот уште го користи низ постови, ваљда кога го мрзи.
Некои постови му се AI генерирани и преведени на МКД. Се познава по празните места и долгото ти-ре.
Кога пишува без тоа - не остава место после точка.
Chat-GPT / Google Translate
Многу убав аквариум, честитки! 400 литри под телевизор звучи стварно моќно – и изгледа и практично. Баш ми се допаѓа идејата со скриени кабли и цевки, чист минимализам! 👌
Мене ми беше поентата да имам нешто минимално во домот со неколку рипчиња – чисто ради душа. Куглата ми изгледаше како најприфатлива опција, ама изгледа и лоша.
Убаво што сподели уште еднаш прекрасно изгледа!
Лично негов пост:
се што ти наведе тоа јас ке го направам за него ако не може да оди до 5ти спрат со 2лифта во зграда да го носам ли и на раце негово е само динг-донг на врата направи да влезе и да склопи и направи како што треба пошто нели за тоа е платен?! Не влегува де што ти наведе значи ништо он од тоа нема ако му треба 3 дена да склопува до онаквото нека се гони, другар не потценувам никако мојот денар чесно и крваво сум го спечалил да ме ебе некој нема да дозволам ,се сложувам со дечкото што кажа со креветот јад имав слично за плакар по мерка црн да е не некој темно кафеав.. Ракија има за 150 денари ,мед има за300 денари, има и нормални мајстори за стан до една спална минатата година човеков ми зема стотина евра се му беше спремено дури кажа еве и од мене цртеж за некои работи си отидов во солопрпом мајсторот беше од црешево ја го возев со задоволство го почастив максимално.. ако треба да одиме до детаљ во ред одиме .Сакам да отворам очи на луѓе да не се горат не дека ја имам бенефит кој се изгорел на млеко дува и на јогурт.
Страшна работа, мајко мила.