Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Истото се случуваше и со гумите нови кога ги ставаше на предна оска. Тогаш со Саше исто се пцуеше и не прифати критика од никого.Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Значи те замолувам да го избришеш профилот.Јас немам никаков проблем со тебе и се понашам крајно коректно кон тебе.Немам ни 1000 пораки нема ништо да изгубиш.Се извинувам за непријатностите, неможам да преќутам на толку ниски провокации каде што сум можел да настрадам јас и мои блиску, зафрканција е друго. И не еднаш.Можеш ова да го објавиш во мое име на форумот, но те замолувам уште еднаш да ми го избришеш профилот и секој пост. КарКлуб веб страницата и на инстаграм ќе продолжам да ве следам, но не сакам со нелуѓе више да имам комуникација на форумов.Затоа пак те замолувам да го избришеш профилот.Не си крив ти и Караклуб тимот, криво е типичното Македонче.Уште еднаш Зеро, се извинувам за непријатностите. Поздрав и секое добро.Можеш слободно да ја објавиш поракава во мое име.
Мразу џмирки, с'к ќе виеш ти...
Цитат: Nandor The Relentless на 28 Ноември 2023, 16:58:47 pmМразу џмирки, с'к ќе виеш ти...Вака можи !?!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Sevdava koj na pravese od forumov? Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk