Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Deni на 14 Февруари 2013, 15:30:33 pmПод присила е донесено се. И тоа никако да го разберат децата.Јас сум дете па гледаш два поста пред твојот велам дека се е под притисок донесено...Зарем има македонец кој го сака ова знаме пред старото?Зарем има македонец кој сака да го гледа Ахмети во влада или Гзим Острени како кандидат за претседател?Зарем има македонец кој сака да слуша мјау мјау во сред скопје?Зарем има македонец кој не сака слободно да прошета секаде без страв дека ќе биде дел од смилковци 2?Ама така и ни треба бе. Си заслужуваме. Се ова што ни се случува. Јас ја загубив вербата во способноста на македонскиот народ лани на 12 април. Па после тоа македонците си седат дома и уживаат. Едноставно немаат капацитет ништо да превземат.
Под присила е донесено се. И тоа никако да го разберат децата.
Цитат: kimi makedonski на 14 Февруари 2013, 15:42:16 pmЦитат: Deni на 14 Февруари 2013, 15:30:33 pmПод присила е донесено се. И тоа никако да го разберат децата.Јас сум дете па гледаш два поста пред твојот велам дека се е под притисок донесено...Зарем има македонец кој го сака ова знаме пред старото?Зарем има македонец кој сака да го гледа Ахмети во влада или Гзим Острени како кандидат за претседател?Зарем има македонец кој сака да слуша мјау мјау во сред скопје?Зарем има македонец кој не сака слободно да прошета секаде без страв дека ќе биде дел од смилковци 2?Ама така и ни треба бе. Си заслужуваме. Се ова што ни се случува. Јас ја загубив вербата во способноста на македонскиот народ лани на 12 април. Па после тоа македонците си седат дома и уживаат. Едноставно немаат капацитет ништо да превземат. Јас не го сакам старото знаме повеќе од новото.Јас несакам да гледам никого во влада, зошто нема потреба да се гледа владата. Во ниедна држава не се замараат толку со „владата“ како кај нас.Во Белград нема мјау мјау, сакаш така? Ама ќе го немаш Тетово-Гостивар-Дебар-Струга, туку тоа ќе се вика Косово.Одговор број 3.
@KimiТаквите деца/патриоти како тебе, кога има војна која обично е профит или курташак на неколку души, први гинат. Односно ги ставаат први да гинат. Нај залудно потрошени животи...
Pa delime isti praznici so brakjata Bugari i Srbi. Da staneme edna drzava top ke nie. Federacija Srbija-Makedonija-Bugarija i odma vo EUZaboraiv i Kosovo i Albanija pa sme site edno. Golema rabota ako nekoj e Bugar Srbin Grk ili Evrein ili Vlav bitno ke ni e top !