Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Deni не се разочарувај друже. Нема јас што да сфатам. Тоа е само претпоставка и не е ништо фактичко.
Мене ме интересира што се случува во CERN.
Филип, нешто што е докажано дека постои не значи дека е објаснето како функционира.
Цитат: Falangasaurus на 01 Март 2013, 16:13:21 pmDeni не се разочарувај друже. Нема јас што да сфатам. Тоа е само претпоставка и не е ништо фактичко. не да е фактичко, него тоа е чудо едноОТР е практично, експериментално докажана безброј патиЦитат: Falangasaurus на 28 Октомври 2012, 22:12:52 pmМене ме интересира што се случува во CERN. И мене :-)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
That's reassuring: Nasa chief Charles Bolden's advice on asteroid heading for Earth: just pray Head of Nasa made statement at hearing held to establish what was being done and how much money is needed to better protect the planet for asteroids and meteors
Наса има оружје против астероидите кои може да ја акнат Земјата:ЦитатThat's reassuring: Nasa chief Charles Bolden's advice on asteroid heading for Earth: just pray Head of Nasa made statement at hearing held to establish what was being done and how much money is needed to better protect the planet for asteroids and meteorshttp://www.independent.co.uk/news/science/thats-reassuring-nasa-chief-charles-boldens-advice-on-asteroid-heading-for-earth-just-pray-8543224.html