Успут муабетов за нокианов денеска сабајле идам на работа и еден позади цело време ми блиндира си викам што курац му е све да ти ебам.
Завршувам со работа, палам кола и возам накај дома, и нешто не е како што треба. После 20 секунди се пали low pressure check rear left tire и си викам у курац затоа батката од сабајле ми блиндира, а јас за џабе го опцув до трето колено. Приметувам дека колава е легната на лево и возам полека до најблискиот вулканизер. Успут повторно еден батка со џип ми блиндира и му кревам рака у смисол ОК батка фала знам дека гумата е издишана. Застанувам на бензиска во меѓувреме да видам што се дешава и се слуша само псссссссссссссссссссссс како дише гумата. Ја пумпам колку да не возам на бандаж до вулканизер, пошто гумата не беше дупната него си пушташе на едно место.
Стигнав во вулканизер некако, ја извадија гумата ја ставија под вода, го најдоа местото каде што беше дупната ја средија за 15-20 минути. Ова нокианов ми иде на живци, више никад. Бучна гума после 3 сезони, на влажен коловоз лизга, можам само да ја пофалам за на снег каде што е неприкосновена.