не... недела е луѓе, шанса за наспивање... јас ако се прашувам, од 11 па натака... ама не се прашувам јас, така да тоа е тоа...
Колкава принцеза си на моменти тоа чудо едно. Многу ќе ти смени во животот ако еднаш во недела станиш порано за да се забавуваш наоколу, никој ваљда нема намера да побара да му местиш парно, за прошетка е муабетот... ако беше за одење, сигурно немаше да цепидлачиш
младиќу... 6 дена во неделата станувам рано... не се сите како тебе работата да им е со пенкало. мојата е физичка работа и ми треба тоа наспивање...
незнам, ќе видиме, ама нај верјатно не...
8.30-9.00 не е рано. Рано е тоа што погоре го пиша со иронија.
Не мора да стануваш во 7, стани во 8 и приклучи се во 9.30 кај клучката- право Куманово, десно Велес.
Бидејќи и вака и така по еднаш во годината возиме, ете направи една "жртва", стани тој ден малку порано од за тебе вообичаеното и почести не со твоето драгоцено присуство.
Пс ова последно пишаново е без иронија.
не сум го прочитал ова, сега го читам....
баш затоа што ТИ го пиша ова, ќе ги сменам работите малку... ќе напраам жртва... и тоа со алВата ќе дојдам за да го видите проектот а ти да ја осетиш разликата меѓу твоето ГТВ со 3.0 бензин беше (или грешам) и ова уникатно ГТВ со 1.9 JTD