Sozdravje da go korsitis volanot, ama ne si trebal da montiras nisto poso pak kje ti rasturat sve
ako si umen, kje investiras i vo bt modul i rcd 510 za maksimalno uzivanje 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Јебига срце јуначко не издржа и го монтирав

. Инаку знам дека ке треба повторно се да вадам кога ке го местам модулот. Со намера сум сам да монтирам се па овој пат ми беше на некој начин и проба, ем сакав да проверам кој точно модел на модул и слипринг ги имам во моментов. Така да вчера го извадив и модул и после вратив се назад, една проба направив. Колку што најдов на нет и кодирањето не е кој знае што, ги ставаш само зададените бројки во зависност од опремата што ја има колата. Така да ке пробам и тоа сам да го направам, мојот мајстор кој ми ја одржува колата има ВАГ и ке ми го позајми.
Е околу модулот како и ти што ми рече, тешко се наоѓа. Единствено што го најдов е со BC на крајот, мислам дека и ти тој го имаш ставено (барем така ми е останато во глава). Поточно се уште не е кај мене модулот така да ке видиме. Повеќе луѓе до сега ми ветуваа модул ама никако до мене да стигне

. Ти благодарам уште еднаш за помошта, малку бев досаден али, ке штракам на командите на крајот