Автор Тема: VW Golf 5 Plus 1.9 TDI  (Прочитано 32116 пати)

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1901
  • Opel Astra 2.0 DI
Одг: VW Golf 5 Plus 1.9 TDI
« Одговори #60 на: 24 Декември 2017, 22:25:20 pm »
Требало на кај 4000 обр. за убаво да се издува хахах ..... само пази некој клип да не летне :)

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7794
  • Плинаш!!!
« Одговори #61 на: 24 Декември 2017, 23:38:45 pm »
Нема клипови ова Фолцваген е

Sent from my MI 4S using Tapatalk

Отсутен igooor07

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 138
« Одговори #62 на: 03 Јануари 2018, 13:39:20 pm »
Пред еден месец сменет филтерот за полен, околу 1000 ден. беше демек карбонски бил. Исто така и регистрирана по втор пат. Вчера купени филтер за гориво, филтер за воздух и моторно масло Castrol Edge Titanium Fst 5w-30. Дедо Мраз ептен се погрижи за колата само јас без пари останав .

Sent from my Lenovo A6020a41 using Tapatalk

Отсутен igooor07

• Јуниор
  • **
« Одговори #63 на: 24 Јануари 2018, 12:40:34 pm »
Некое време размислував како да си овозможам слушање на музика по моја желба и по желба на моите три поубави половини  :-* ,а да не биде тоа извади и стави CD. Знам дека најдобро ке беше едно rcd510 (што не е исклучено за во иднина) ама во овој момент ако дадев пари и за тоа ке ме избркаа од дома. Затоа по малку размислување дали да ставам каблчиња и да пробам да добијам AUX или USB влез се решива да купам едно вакво.
Xiaomi Roidmi 2S BT V4.2 Car Charger Hands-Free Call 5V 2.4A APP For IOS Android
Го бев порачал од ebay и после два месеца пат пристигна кај мене.

Го имам два дена и можам да ви кажам дека пријатно сум изненаден, звукот кој го вади воопште не е лош дури напротив е доста добар. На пример не приметувам разлика дали слушам преку него или радио. Нема никакви други звуци или некои шуштења и слично а исто така добра е опцијата Hands-Free Call, поточно веќе испробана со неколку пријатели плус жена ми да ме праша каде сум. Си правам муабет на мобилен во кола иста како да имам подобро радио со подршка за поврзување на мобилен преку Bluetooth. Добро де и ова работи преку Bluetooth така да горе доле исто е.
Сега за сега си пуштам музика преку мобилен користеејќи Youtube, а веќе си спремам една Micro SD картица со музика по желба на сите присутни.
Искрено јас сум во прв момент презадоволен , па кога ке погледнам и дека го платив некои си 15 долари  ;D

Отсутен masterficx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 482
« Одговори #64 на: 25 Јануари 2018, 00:02:26 am »
Ич не си згрешил. Кој и да ме праша го препорачувам. Со здравје да си го користиш. А бајаги брзо полни и мобилни...
Cheap + Reliable = Not Fast
Fast + Cheap = Not Reliable
Reliable + Fast = Not Cheap

Отсутен igooor07

• Јуниор
  • **
« Одговори #65 на: 08 Март 2018, 13:42:55 pm »
Само еден поздрав

Отсутен Dickle

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 94
« Одговори #66 на: 08 Март 2018, 15:57:19 pm »
@igooor07 си ги пробал тие шугавите ФМ трансмитери, да ми кажеш споредба? На отворен пат како се понаша?
 Имам едно никакво од 400 денара и за ништо не е, кога е тишина у песната шушти ко блесаво и а припарам до клисура одма почнува демонски пораки да ми емитува. Тоа што се шифтаат фреквенциите на националните станици башка, не е апаратчето криво за тоа. Иначе, преку кабле го поврзувам со телефонот.

Отсутен igooor07

• Јуниор
  • **
« Одговори #67 на: 08 Март 2018, 22:55:59 pm »
@igooor07 си ги пробал тие шугавите ФМ трансмитери, да ми кажеш споредба? На отворен пат како се понаша?
 Имам едно никакво од 400 денара и за ништо не е, кога е тишина у песната шушти ко блесаво и а припарам до клисура одма почнува демонски пораки да ми емитува. Тоа што се шифтаат фреквенциите на националните станици башка, не е апаратчето криво за тоа. Иначе, преку кабле го поврзувам со телефонот.
До сега не сум имал од пазрските ФМ трансмитер и за да можам да ти направам споредба. Ама можам да ти кажам дека сето тоа кое ти го наброја како проблеми јас го немам. Еве од прилика како работи, го буцкаш на местото за запалка ама пред тоа од нивната страна симињаш софтвер преку кој комуницираат мобилниот и уредот преку Bluetooth. Од кога ке направиш тоа самиот уред ја одбира фрекфенција, ти само го подесуваш радиото на истата фреквенција. Следно си пушташ музика преку мобилен дали YouTube или SD картичка полна музика, небитно. Квалитетот на музиката е солиден и нема никакви шумови или мешање. Сум се возел до Штип, Скопје, Неготино...... не сум имал никакви проблеми. Плус изгледа многу дискретно и можеш да го полниш мобилниот преку него. И на крај може и да си зборуваш на мобилен преку него - Free Hands Call. Имаш на интернет многу rewiev за него, само пиши Xiaomi Roidmi 2S rewiev. Ако по некоја случајност си од Велес може и лично да го тестираш, само исконтактирате ме.

Отсутен Dickle

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 94
« Одговори #68 на: 09 Март 2018, 00:12:49 am »
Брат, не знам дали си на процент од Xiaomi, ама свака ти част пошто ме убеди. Ќе расчепкам по интермеците. Иначе и јас размислував да ми пуштат AUX кабел, на RCD 210 сум, ама некако не можев да се убедам да искеширам 1500+ денари за 30 секунди у VAG COM и уште 15 минути за пуштање кабел, со тоа што маската којзнае у кое стање ќе се врати ради тие мочаните пластични клипови. Сеа, да не испадне дека го потценувам заанатот на луѓето што се бават со тоа, ама малце со усул...
Како и да е, фала на информација, браво за колата и воланот што си го скоцкал така.

Отсутен igooor07

• Јуниор
  • **
« Одговори #69 на: 19 Март 2018, 23:01:19 pm »
Во саботата ставен летноит сет па после тоа измиена и подмишки, али изгледа поранив. После кратко време заврна, а слушам и снег ќе врнело деновиве. Јебига

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6686
  • Бенве сие бенве
« Одговори #70 на: 20 Март 2018, 06:00:11 am »
Чудна работа како во град со 2 улици да ја немам сретнато колава

Отсутен igooor07

• Јуниор
  • **
« Одговори #71 на: 20 Март 2018, 12:01:42 pm »
Чудна работа како во град со 2 улици да ја немам сретнато колава
Па баш најчесто и низ тие две улици се вози, така да може и ке се начекаме некој ден.
Инаку од мене е пазена и галена али е сепак возило старо повеке од 10 год. што прво баба го возела па сега јас ;D.

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 5831
« Одговори #72 на: 20 Март 2018, 12:16:28 pm »
Пиејте кафе некаде,не се срамувајте.

Sent from my E5603 using Tapatalk

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #73 на: 20 Март 2018, 12:45:19 pm »
Марјан пошто нема срам ништо чудно и јазик да му пушти.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6686
  • Бенве сие бенве
« Одговори #74 на: 20 Март 2018, 13:13:12 pm »
Ahtung 5души од форумов се фалеа дека орално си ги задоволил. Седи мирен да не протечат снимки