Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Може малку помош.Преска имав малку работа низ град и тргнав со колата. Во еден момент едно детенци ми претрча пред кола и јас инстиктивно силно на кочница, не направив никаква беља и закочив на време, ама приметив кога стиснав силно на кочницата за да закочам едно три или четири пати како да го објаснам ова, ко педалата за кочење да сака да се врати назад и ме удира во нога. Е сега дали е ова некој проблем зошто ако е така би сакал да го средам зошто за кочници се работи!!!После дешавката пробав пак 2-3 пати силно на кочница ама не ми се деси тоа.
Цитат: igooor07 на 18 Март 2017, 21:59:05 pmМоже малку помош.Преска имав малку работа низ град и тргнав со колата. Во еден момент едно детенци ми претрча пред кола и јас инстиктивно силно на кочница, не направив никаква беља и закочив на време, ама приметив кога стиснав силно на кочницата за да закочам едно три или четири пати како да го објаснам ова, ко педалата за кочење да сака да се врати назад и ме удира во нога. Е сега дали е ова некој проблем зошто ако е така би сакал да го средам зошто за кочници се работи!!!После дешавката пробав пак 2-3 пати силно на кочница ама не ми се деси тоа. АБС-от функционира така... Се е во ред.
Добро што е 2005г па колава најверотно има engine code различен од лошите BXE и BLS http://www.pistonheads.com/gassing/topic.asp?h=0&f=23&t=1124871&i=0