Одлично.
Сакам да ја повозам некој пат ако не е проблем.
Фала ти, да си купиш поубаво.Иначе за кругче нема проблем, кога те носи патот накај Струмуца слободно пиши ќе направиш круг.
Која Струмица со Ск таблици ти е колата.
Колата е на лизинг, па додека да се исплати ќе биде Струмица со ск табли хехе
Мислам дека те видов сабота вечер низ ср на кружниот кај макпетрол... Сега ми текна по ск табли ваљда ти беше.. Јас бев во едно југо зад тебе
Една е Giulietta со ск табли во струмица
Следниот пат дај знак ќе свртиме еден круг - муабет
А и за таблите се слагам дека се тотално без веза.Не разбирам зошто да нема опчија за мали табли таму кај што треба.
Да кажам два три реда муабет плус за колата.
Овие од Алфа тотално забегале со декларираната топ спид од 185км/ч.Јас успеав во Natural мод да ја видам стрелката на нешто ситно под 200, но тоа не беше топ спид, се осејќаше дека колата има сила оште.100% тврдам дека по километража ќе оди мин 215км/ч, а не верувам километражата да лаже со повеќе од 10км/ч.Гуми има 225/45/17.Ќе сликав но не беше безбедно.
Досегашни импресии од колата се повеќе од позитивни.Силата што ја има и потрошувачката се баш тоа што барав.Вожната е комотна но и многу стабилна, ти дава чуство на голема сигурност.Тњмпоматот е убава работа.За изгледот нема да зборам бидејки со сечии очи е различно.Таква е и самата кола, или ти се допаѓа или не нема го ова како викат некој "абе кола е... тоа ти е"
.Мене ми е преубава
.
Нови слики следуваат наскоро.