Автор Тема: Opel Insignia 2.0 CDTi Sports Tourer  (Прочитано 47312 пати)

Отсутен Ezekiel

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 400
Одг: Opel Insignia 2.0 CDTi Sports Tourer
« Одговори #60 на: 13 Ноември 2016, 01:03:49 am »
Одлично! Г'зогреачи во Јануари се права ствар.
Cogito ergo zoom

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач
« Одговори #61 на: 13 Ноември 2016, 01:17:06 am »

Тоа би биле првите импресии. Едвај чекам да смееме малку поише да се повозиме у нејзе, ама сеа за сеа не ќе да може, пошо неаме валидни возачки дозволи.
Кај да е ќе се средело и тоа.Германците наводно дозволиле,ама нашиве ја кочеле работава нешто

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20626
« Одговори #62 на: 13 Ноември 2016, 01:22:56 am »
Ако стварно, онда би уштедиле на финансии за дозвола за жена ми, пошо ја сум више у фаза на полагање за германска дозвола.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #63 на: 13 Ноември 2016, 02:21:34 am »
Честито, многу безгрижни километри ..

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Одг: Одг: Opel Insignia 2.0 CDTi Sports Tourer
« Одговори #64 на: 13 Ноември 2016, 09:03:01 am »

Тоа би биле првите импресии. Едвај чекам да смееме малку поише да се повозиме у нејзе, ама сеа за сеа не ќе да може, пошо неаме валидни возачки дозволи.
Кај да е ќе се средело и тоа.Германците наводно дозволиле,ама нашиве ја кочеле работава нешто
Како не бе, германците едвај признаваат возачки од уса и други видни земји ја молеле мкд ама нашиве кочеле, врска нема .

Sent from my Huawei P9

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач
« Одговори #65 на: 13 Ноември 2016, 16:58:58 pm »

Како не бе, германците едвај признаваат возачки од уса и други видни земји ја молеле мкд ама нашиве кочеле, врска нема .

Sent from my Huawei P9

Стручњак.Има допис од германско мвр до нашето мвр.Детали биле во прашање

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
Одг:
« Одговори #66 на: 13 Ноември 2016, 20:57:16 pm »
Со здравје возење!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #67 на: 13 Ноември 2016, 22:58:48 pm »
Честито, многу безгрижни километри ..

Со здравје возење!

Фала момци, со арно да се враќа!

Колку што знам „детали се во прашање“ веќе 2 години, така да, некако не очекувам дека брзо ќе го решат тоа.
Како и да е, негде до средина на декември (или се надевам дека и побрзо), би требало да имам ЕУ возачка дозвола.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Одг: Одг: Opel Insignia 2.0 CDTi Sports Tourer
« Одговори #68 на: 13 Ноември 2016, 23:05:20 pm »

Sent from my Huawei P9

Дечко не се глупирај, со години се статус кво маалскиве муабети.

Sent from my Huawei P9

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4585
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #69 на: 13 Ноември 2016, 23:14:38 pm »
Перфекна фамилијарна кола, создравје да се вози !!!
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6109
  • 69
« Одговори #70 на: 14 Ноември 2016, 00:21:01 am »
Честитки велештрумфче.
Одлично ауто, право швабско :)
Многу безгрижни километри да си поминеш, а кога ке ја продаваш, знаеш...Враќаш километража на 147 000 и ја продаваш во МКД. :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7049
« Одговори #71 на: 14 Ноември 2016, 10:58:49 am »
Честитки Веле. Кола избрана согласно потребите. Багажниот простор...да се изгуби човек. Сега веќе не треба на повеќе пати да одиш ако решиш да се селиш негде :)

Надворешно, мене колата ми е сосема пристојна. Внатрешно нажалост не ми ги отвара сликите со седиштата, а веќе читам 5 страни за тоа. Се осеќам дискриминирано :(

Долго да ве служи !!!

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 5827
« Одговори #72 на: 14 Ноември 2016, 11:20:17 am »
Опелџиите растат како шо гледам  :) супер избор,со здравје возење

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #73 на: 14 Ноември 2016, 11:29:54 am »
Перфекна фамилијарна кола, создравје да се вози !!!

Фала момче, и ти со здравје да си го возиш тоа ѕверето, и памет у глаа!

Честитки велештрумфче.
Одлично ауто, право швабско :)
Многу безгрижни километри да си поминеш, а кога ке ја продаваш, знаеш...Враќаш километража на 147 000 и ја продаваш во МКД. :)

Благодарност, да се враќа :) За продажба у МКД, се разбира дека ќе има помалку километри него ли ние кога ја земавме ;)

Честитки Веле. Кола избрана согласно потребите. Багажниот простор...да се изгуби човек. Сега веќе не треба на повеќе пати да одиш ако решиш да се селиш негде :)

Надворешно, мене колата ми е сосема пристојна. Внатрешно нажалост не ми ги отвара сликите со седиштата, а веќе читам 5 страни за тоа. Се осеќам дискриминирано :(

Долго да ве служи !!!

Богами има багажник :)
Не знам зошто не би ти ги отварало сликите кај што се гледаат седиштата, на имгур се поставени :-\

Фала, со убаво да се враќа!

Опелџиите растат како шо гледам  :) супер избор,со здравје возење

Инсигнијата отсекогаш ми се свиѓала, но во случајов не одев строго по Опел, туку по најдобра понуда што можеме да си ја дозволиме... Имаше доста варијации на темата, ама испадна буквално на шашма да погледнам што имаат Опел на понуда, и да бидам искрен, премногу ми е мило што успеав да ја најдам колава.

Фала, со убаво да се враќа!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #74 на: 14 Ноември 2016, 15:11:47 pm »
Имаше доста варијации на темата, ама испадна буквално на шашма да погледнам што имаат Опел на понуда, и да бидам искрен, премногу ми е мило што успеав да ја најдам колава.

Сер Ланцерот сега изгледа се превртува на паркинг :D