Море јовицате што се саклдисуеш бадијала
Ти сакаш некој ка ојмана на услуга да ти стои. Ка у свака куќа, таќе и овде има ред, фала богу, ама кондурете не ги соблакамо - по каурски га терамо работата
Муабетов ми е нашврљај малу појќе зборои да можа мајсториве овдашни поубоо да ти го осознаа проблемот. Ете на пример тој marsher те праша ка чуек, додуша и ти арно му кажа, нек се знае дека мие у Тетоо нафта не пијемо, само у зима се греемо уз црво винце со коштање на шпорет (на дрва е најубоо, ама каква криза брат, нек си јебе матер и нафта ќе почнемо да турамо
). Што да ти кажем друго, освен арно што се прикључи на форумов, ја за жал земљак немоем многу да ти помогнем, не ме бива мене за прљање руке, ама некад и терање сеир убоо доаѓа, мора малу чуек душа и мозок да опушти, таќе? Пошто ти се гаси колата и на бензин и на плин и после па пали ка ништо да не се десило ...мене ова нешто ми мириша на струјата брат. Ај баш да видимо што ќе кажа стручњациве marsher и кој са другите, не ми текнуа. Ти ич не се срами, не ги ебаај многу овја што те заебаваа (ама немаа лоша душа, да знаеш), сликај га колата од надвор и од унутра, претстави се у гаражата наша и таќе ќе бидеш прв со Логан - фаца године брат (сеа у Ноември ни е годишнина)! Поздрав уште еднаш, добро си дошол на форумов, па се читамо