Автор Тема: The Grand Tour (Top Gear Amazon) Clarkson/Hammond/May  (Прочитано 119729 пати)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Одг: The Grand Tour (Top Gear Amazon) Clarkson/Hammond/May
« Одговори #180 на: 14 Декември 2016, 13:15:42 pm »
"The steering wheel is nice and thick, it's like holding something from the Ron Jeremy era" ;D ;D ;D ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
« Одговори #181 на: 14 Декември 2016, 13:26:25 pm »
Америкенот треба да го нема.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #182 на: 14 Декември 2016, 13:47:20 pm »
Типичен американец :D. Како и да е одлично си ја врши работата. Не смее да биде како Стиг, не смее да биде ни четврт хост. Седнува, врти круг, вади добро време. Толку му е него работата. Не треба да е смешен, а не смее ни да ќути.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #183 на: 14 Декември 2016, 13:57:02 pm »
Зашто не смее да е четврт хост...?
Можеа кого сакаат од Мотор Тренд да земат или ТГ Америка...
Сигурно има подобар шофер од америкенов.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #184 на: 14 Декември 2016, 13:58:22 pm »
За да не е срање како што е сега Топ Гиар. Да не се лажеме, ни случајно НЕ ИМ ТРЕБА четврт хост.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #185 на: 14 Декември 2016, 13:59:36 pm »
Мислам дека втората сезона ќе претрпи промени во патеката и/или во возачот. Патеката ми е премногу meh, нема доволно простор за powerslide кадри, тесна е, нема доволно простор од подалеку да се сними кола... Веројатно многу вакви сугестии веќе стигнале до редакција ама на сред сезона не може да се промени.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #186 на: 14 Декември 2016, 14:07:10 pm »
За да не е срање како што е сега Топ Гиар. Да не се лажеме, ни случајно НЕ ИМ ТРЕБА четврт хост.

Не реков дека им треба, прашав зошто не смеат да имаат ..и зашто баш америкенот кога можеле кого сакаат да земат да им извози круг, а да не биде стиг...Дали ББЦ нешто им се закануваат со тужби како за гостите или што?

btw..што се случува со Топ Гир моментално? Јас изгледав една и пол епизода  се на се.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #187 на: 14 Декември 2016, 14:13:15 pm »
Мислам дека втората сезона ќе претрпи промени во патеката и/или во возачот. Патеката ми е премногу meh, нема доволно простор за powerslide кадри, тесна е, нема доволно простор од подалеку да се сними кола... Веројатно многу вакви сугестии веќе стигнале до редакција ама на сред сезона не може да се промени.

Јап, али ипак одлично ги користат ресурсите што ги имаат. Ривјуто на Поршето беше едно од најдобро направените видео ривјуа што сум ги видел до сеа.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #188 на: 14 Декември 2016, 14:14:45 pm »
Што му фали на возењето на американецот?

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #189 на: 14 Декември 2016, 14:20:07 pm »

Не реков дека им треба, прашав зошто не смеат да имаат ..и зашто баш америкенот кога можеле кого сакаат да земат да им извози круг, а да не биде стиг...Дали ББЦ нешто им се закануваат со тужби како за гостите или што?

btw..што се случува со Топ Гир моментално? Јас изгледав една и пол епизода  се на се.

Ја ги изглеав, и не беа толку лоши колку што ги правеа дека се. Малце претеризам беше со исфорсираното „другарство“, па хај-фајвс, па гушкање, па ти реков/ми рече. Еди Џордан и Крис Еванс беа вишак. Мет, Крис и Рори си беа океј, а Сабине може комотно да е Стиг :)

Има најави дека во новиот серијал, ќе бидат само Мет ЛеБланк, Рори Рид и Крис Херис. Не сум видел дали има најава за кога ќе биде.

Што му фали на возењето на американецот?

Арно си вози, само нека шути тамо :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #190 на: 14 Декември 2016, 15:06:10 pm »
Мене па баш ми е интересен со коментарите ...

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #191 на: 14 Декември 2016, 15:09:37 pm »
И мене, типичен американец ;D

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
« Одговори #192 на: 14 Декември 2016, 21:17:43 pm »

btw..што се случува со Топ Гир моментално? Јас изгледав една и пол епизода  се на се.
Има на јутуб видео со нив објасуваат колку е потење курот со ББЦ, дебатирале дали смее James да каже "Oh cock!" или не. Сите епизоди однапред морале да ги одобрат адвокатите на ББЦ.
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #193 на: 14 Декември 2016, 21:26:49 pm »
Ривјуто на Поршето беше едно од најдобро направените видео ривјуа што сум ги видел до сеа.
Заедно со ривјуто на М4-ката.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен savage

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 627
  • Сузуки Витариче
Потпис.