Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Бреее ова се бараше!!! Конечно хумор и содржина како што треба! Јас мислам дека треба секоја епизода да ја снимаат во Италија.
Цитат: Fic_CC на 03 Декември 2016, 21:06:03 pmБреее ова се бараше!!! Конечно хумор и содржина како што треба! Јас мислам дека треба секоја епизода да ја снимаат во Италија.Јас мислам дека најкомотно се чувствуваат во Британија. Едноставно дома си е дома.
Можеби, но пејсажите и околината во Италија се незаменливи.
Да бидам искрен, Хемонд ми идеше на нерви во оваа епизода. И не ми се свиѓа шо претеруваат со експлозии, палења и рандом други уништувања на природата, само за entertainment purposes.
Цитат: Fic_CC на 03 Декември 2016, 22:57:27 pmМожеби, но пејсажите и околината во Италија се незаменливи.Коментарот ми беше за делот во шаторот. Немаше никаква здрвеност.
Цитат: velestrumf на 04 Декември 2016, 00:17:32 amДа бидам искрен, Хемонд ми идеше на нерви во оваа епизода. И не ми се свиѓа шо претеруваат со експлозии, палења и рандом други уништувања на природата, само за entertainment purposes.Освен експлозијата на куќата на Кларксон, имаше нешто друго?