Decki nekoe radivceo polovn okolu 50 e?
ne nudete nepoznati marki, samo alpina ,jvc ,pioneer ,kenwood ,sony
не е ова од сликава, ама ако си заинтересиран, ке го сликанм. не сум сигурен за усб-то дали му работи, демонтиран ми е од поодамна. го има оригиналниот пионир приклучок, ама само со жици од другата страна е, нема конектори, што мислам, воопшто не му е тоа проблем на никој да го монтира. чита мп3, канали еден куп за снимање, сетинзи исто така... mosfet 4X50w му се излазите, има line out за појачало за било која комбинација дали за јаки звучници или вуфер сеедно...
за да побараш податоци за него по нетов, барај pioneer deh 2100. само пази, има верзии кои завршуваат со db (тој е без усб), R тој е 5 години постар модел, и америчкиот deh 2100 не е ист на изглед со европскиот... немам појма зашто е така, ама ете, нивна политика која ги доведе до финансиски колапс. порано бев, и сеуште сум заљубен во пионир. во сите возила имам само пионир... неодамна го добив моето прво JVC во живототв, па можда и ке мењаме кон нив или кон некој други, бидејки пионир више немаат производство на нови модели... ама ете и со JVC-то модел од 2015-та година, моето искуство вели дека на пиониров од сликава (околу 2008/9-та модел), JVC може вода да му носи... според мене пионир, нај добара репродукција вади. незнам како ке почнам да барам нов бренд...