Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Плимонт,Направив 10 и кусур илјади километри на плин. Има потреба да проаѓам на проверка, или да си терам работа? Не сум приметил никаква аномалија во работењето на моторот и/или на плинскиот уред.
Здраво плимонт Е вака сеа ме интересира како иде постапката за свградување плин на рати преку синдикат на МВР, што документи требаат?дали треба жирант? и дали ке може со една потврда да се монтираат три плински системи на три различни возила?ви благодарам
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Огромна благодарност до Онак што ми помогна во врска со плинскиот уред.Исто така голема благодарност до Звонко и Сале од Плимонт. Дечките се професионалци и се гледа дека си ја знаат работата. Вчера попладнето ја оставив Астрата денес на пладне ми се јавија да одам да си ја земам. Во моментов апсолутно никакви забелешки немам ја развозев малце супер си е колата нема никаков проблем. Фала ви дечки на сите!
сега паркирај точакот... поевтино е на плин одошто точак.. многу сокови се пе на точак, а соковите скапи у пм...
Кој уред би ми го препорачале и колку кошта за фиат пунто хгт со торусна боца и полначката да биде до кај што се става бензин... ?