Магленките не ги прајш?
Вака пак да се дупам, нема шанси
Моооожи ќе пробам со жолта фолија некогаш... ама не вервам.
Za dihtuvanje na farovi ima specijalna lenta na 3M ali i so Wurth-ot si trebal, Obicen silikon za nekoe vreme kje pocne da se ljupi poso ne e bas postojan na temperatura i na voda.
И овај силикон е за лепење и духтување, не е обичен. Црн е и многу густ како гума.
За 2-3 години ќе имаш сосема различна перцепција за ова што си го направил. Некои работи доаѓаат со годините.
Вервам, ама затоа сега дури ми е ќефот да пробам да ја поддотерам како што сакам... затоа денес земено знакче за на хауба и прснато во црна мат боја
Фаровите тестирани со перење, само десниот жмигавец има малце замаглено(се заприметва на сликите), ама не се секирам за тоа ситна работа е. Конечно ми олесна што испадна се во ред. Светењето исто така е исто како и пред фарбањето. Еве и некоја слика со знакчето
Задницата си е од порано потсредена
И разлика помеѓу ова и другoто Рено кое е клекнато некој сантим
Сега ми останува уште да се скратат спиралите што моментално се на неа и со тоа да се наместат и предните бандажи, па за крај 2 раце 3M восоче
Досега на овие измени во изгледот потрошени 37 400 денари... толку ме фати поради набавување на половни делови, за да не ги гибам мојте. Тие си останват во фабричка состојба во гаража.
Бандажи, гуми, спојлер, штопови,украс за на ауспух, фарови и жмигавци, предни амортизери со спирали.
И не жалам ни за еден денар од тие дадени по неа