Помина веќе година ипол од кога сум активен член на форумот и за тоа време стекнав многу пријатели и другари кој ми се најдоа за повеќе работи!
Ќе идам по ред:
Како прво огромна благодарност до Зеро што го основа овој форум и чест ми е што сум од оваа заедница!
Огромна благодарност до Бокицивик за тоа што ме зема и ме врати коага беше роденденот и повеќето пати што ме враќал од пиво и од Веро

Боки беше прв што го запознав

Големо благодарам на Бушав Мегане за безрезервните совети за колата кој го давам редовно преку ПП и за честа што ми дојде на гости да ми помогне околу сијалиците

Едно големо благодарам на Симо што ми ја даде можноста да ја повозам Алфата и засокот кој заборавив да го платам во кафичот (кој сеуште не раздужен) и за ред други работи...
Исто така му благодарам на Члинк што ми даде да ја свртам 156ката

Куореспортиво166, благодарам за прекрасната вожња во неколку наврати!
Спенсера за блутутот

Зеро, ти благодарам што ми понуди била каква помош кога ми се случија разни глупости и едно голено благодарам што ме донесе до дома со Цивикот тоа нема да ти го заборавам!
Томе, кој ми го среди багажникот кој нејќеше да чуе за никакво частење (Ќе го частам како и да е)

Рики за помошта за запознавње на повеќето членови

Фаланга, што се потруди да ми го среди телефонот, и што беше иницијатор за понеделничкото пиво!
И ЕДНО ГОЛЕМО БЛАГОДАРАМ НА СИТЕ ЧЕНОВИ НА КАРКЛУБ ЗА СЕКОЈДНЕВНАТА ДРУЖБА!