Мене многу ми се смешни приказниве околу "нестабилноста" на андроидот....Баш сакам некој да ме просветли како тоа андоридот ми бил нестабилен и што ќе добијам ако некад се префрлам на iOS...Стварно? како да ја предизвикам таа проклета нестабилност? пола година залудно се мачам и нит ми закочила, нит ми крешнала играчкава...а толку лајна изнасраа јаболкариве против s7 edge и ништо од тоа...
Каков уред користиш? штом е толку добар, можам да претпоставувам?
да ми кажеш па ќе образложам мое видување за „нестабилноста на андроидот“
samsung
Поголема глупост не сум прочитал оддамна. Имаш да образложиш што не е стабилно на андроид или не?
Само "самсунг" не кажува ништо, ама ќе претпоставам дека е нот 6 или 7 или шо ти ја знам, односно конкуренција на И-телефон. На таков уред од 500 евра е недозволиво да кракира да има милион багови и да кочи, оти не смее да има, сепак постои тој момент кај телефоните- колку пари, толку музика.
Де купете си од оние буџет телефони, алкател, азуми хуавеи од оние најефтините, 512 рам, процесор некаков колку да се каже дека има. Ќе чекаш 5 минути да ти отвори апликација. Нели андтоид било. Епа андроид го бутаат во сите играчки од најскапи до најефтини, сите!
Додека ИОС од друга страна бил стабилен. Епа дајте ми ајфон за 100 евра? Нема таков нели. Затоа што има само 1 модел, 1 производител.
Аки сакате стабилен андроид, не очекувајте го за 0 денари од вип.