Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Се согласувам дека сеуште се премногу скапи.
Цитат: Ipkisija Meskosa на 25 Септември 2014, 10:18:29 amИмаше уште еден оперативен систем, навистински оперативен систем (не виртуелен) кој се викаше Симбиан и одлично си ја бркаше работата со полош (послаб) хардвер, ама го умреа, а го воздигнаа андроидот кој ненормално бара и црпи ресурси...нејсе, муабетот ми беше околу цената за нешто кое не ја заслужува таа цена. Грам имиџ, кило вистински вредности. Ми се допаѓаат парчињата опрема на Епл, ама никогаш не сум им бил фан затоа што кога ќе го платам нештото сакам да е мое, а не да доплаќам за останати тракатајнци околу него за да можам да му правам што сакам...особено ако го платам многу скапо...Не ти го разбрав овој дел. На што точно мислиш?
Имаше уште еден оперативен систем, навистински оперативен систем (не виртуелен) кој се викаше Симбиан и одлично си ја бркаше работата со полош (послаб) хардвер, ама го умреа, а го воздигнаа андроидот кој ненормално бара и црпи ресурси...нејсе, муабетот ми беше околу цената за нешто кое не ја заслужува таа цена. Грам имиџ, кило вистински вредности. Ми се допаѓаат парчињата опрема на Епл, ама никогаш не сум им бил фан затоа што кога ќе го платам нештото сакам да е мое, а не да доплаќам за останати тракатајнци околу него за да можам да му правам што сакам...особено ако го платам многу скапо...
Да, коа само 7 луѓе од Македонија имаа мобилни. Имаше Нокии и од по 70000 ако не и повеќе