Повели само посочи каде напаѓам, или грешам со тоа што сум го кажал, па нека ти биде... Whatever makes you sleep well at night...
1. Што имаше уопште тука да се убацува „коментар“ за тоа Опел какви мотори правел и кога ги правел;
2. „Опел ги има најдобрите бензинци во општо на светот. Така било од 1908 па наваму и така ќе остане.“
- Nigga please... Ова не е споделување лично мислење, туку фанатизам;
3. „Изгледа Зилотите во случајов се Гојдо и Велештрумф, кои фанатично пробуваат некому да залепат етикета чунки тие се најстручни и најинформирани на светов. Воопшто не се најдов повреден туку изнесов некои размислувања кои држат вода, ги наведов како мои сопствени за да не речеш дека сакам некого да убедам и наведов и зошто мислам така. Ти очигледно не сакаш дискусија туку сакаш да ја заковаш темата.“
- На Гојдо постот нема да го коментирам, пошто нема зашто, негов си е. Нити сум се правел настручен/најинформиран, нити па сум пробал да се правам, нити планирам да се правам... Не патам од такви комплекси. До сега не се десило ЈАС да заковам или утепам тема. Ако не веруваш, повели побарај докази, форумов ти е на располагање. А тоа што јас реков „Ти тоа озбилно??? Браво... Толку ќе кажам.“, значи дека ЈАС не планирам да дискутирам на таа тема (пошто е излишно да се споредуваат бензинци на Опел и на Хонда - и ова нека го сфати кој како сака), а не дека сакам да ја заковам темата/дискусијата... Арно ама, тебе тоа те примора да ја раскинеш кошулата, и да излезе на виделина логото на Опел, и да се исцепаш со „Да. Најозбилно. Кој се разбира ќе сфати.“. Кој чив карактер напаѓа тука?
Повели, дискутирај на темата.