Автор Тема: VW Golf 4 TDI Highline  (Прочитано 52018 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14287
  • Пудингот на шоферството
Одг: VW Golf 4 TDI
« Одговори #15 на: 11 Октомври 2011, 23:26:56 pm »
Ај добре дојде,убаво(иако едно од моите најОмразени) количе....инаку од кај ги извади тие Кс...измеѓу 110-130...мислам....
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен MecheTo

• Легенда
« Одговори #16 на: 11 Октомври 2011, 23:28:33 pm »
Добредојде! Имаш едно од најдобрите возила во МК! Слободно сподели уште детали и планови, а чекаме мислења од тебе и во другите теми! :)
Дени,го знаеме твојот став за ВолЦваген,али до толку многу ласкање ...... :D :D :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54983
  • Махер
« Одговори #17 на: 11 Октомври 2011, 23:34:31 pm »
Добредојде! Имаш едно од најдобрите возила во МК! Слободно сподели уште детали и планови, а чекаме мислења од тебе и во другите теми! :)
Дени,го знаеме твојот став за ВолЦваген,али до толку многу ласкање ...... :D :D :D

http://www.carclub.mk/index.php/topic,1432.msg67833.html#msg67833
Кај што е за кажување, си кажувам!!!  8)

Отсутен MecheTo

• Легенда
« Одговори #18 на: 11 Октомври 2011, 23:36:54 pm »

е сега ме скина  ;) :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #19 на: 11 Октомври 2011, 23:41:09 pm »

е сега ме скина  ;) :D

;D ;D :D :D ;D ;D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #20 на: 11 Октомври 2011, 23:43:09 pm »
Одлично е голфчето , многу безгрижни километри .

btw . Ја видов сликава и ме потсети на кантер , дајте да изиграме една кантер , не сум играл 5 години ;D ;D

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
« Одговори #21 на: 11 Октомври 2011, 23:43:36 pm »
добродојде тони,  ;D
...инаку овој модел без црвени букви, има 90кс, што не е малце...
... без разлика што си ставил поголема турбина, компјутерот е ист-стандард, и големината на дизните и интеркулерот, така да без чип ке имаш само малце подобар одзив, кој не се приметува, и поголем лаг, така да размислувај за чипче, и вадење на катализатор, КN... (мое мислење) ке дојдеш со него до 115-120 кс позз и се најдобро  ;)

Отсутен Antonio

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 397
« Одговори #22 на: 12 Октомври 2011, 00:37:15 am »
Ај добре дојде,убаво(иако едно од моите најОмразени) количе....инаку од кај ги извади тие Кс...измеѓу 110-130...мислам....
sakav da kazam ...turbinata e varijabilno i moze da se stelova kom da sprica poveke nafta taka sto od 90 ks moze da bide 100ks 110ks .....ali sepak ne e fabrichki 110ks ...chip si e cip i fabrika si e fabrika  ...ali sepak sum prezadovolen :) pozz

Отсутен Antonio

• Јуниор
  • **
« Одговори #23 на: 12 Октомври 2011, 00:40:05 am »
koga kazav zadovolen ...ne mi trosi mn..5.7 gradska ...4.5 otvoreno ...i mi pravi kejf .. :) :) :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #24 на: 12 Октомври 2011, 00:43:13 am »
koga kazav zadovolen ...ne mi trosi mn..5.7 gradska ...4.5 otvoreno ...i mi pravi kejf .. :) :) :)
Јасно.

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
« Одговори #25 на: 12 Октомври 2011, 01:30:04 am »
sakav da kazam ...turbinata e varijabilno i moze da se stelova kom da sprica poveke nafta taka sto od 90 ks moze da bide 100ks 110ks .....ali sepak ne e fabrichki 110ks ...chip si e cip i fabrika si e fabrika  ...ali sepak sum prezadovolen :) pozz
drugar si slusal nekoi muabeti ama ne si gi doslusal do kraj, taka da aj podnauci malce poise za varijabilna turbina pa ke praeme muabet i za steluvanje turbina, taka e toa sea ke ja otstrafam i ke poletam...golfcevo ima 90 ks kako i da e odlicno izgleda, sigurno ne ti rabotat tasterite na vratite i alarmot za svetlata pa poveli ke go sredime tip top nekat ako imas takva zelba i merak na kolicevo...

Welcome to the CLUB...CAR CLUB

Отсутен Antonio

• Јуниор
  • **
« Одговори #26 на: 12 Октомври 2011, 09:14:07 am »
drugar si slusal nekoi muabeti ama ne si gi doslusal do kraj, taka da aj podnauci malce poise za varijabilna turbina pa ke praeme muabet i za steluvanje turbina, taka e toa sea ke ja otstrafam i ke poletam...golfcevo ima 90 ks kako i da e odlicno izgleda, sigurno ne ti rabotat tasterite na vratite i alarmot za svetlata pa poveli ke go sredime tip top nekat ako imas takva zelba i merak na kolicevo...

Welcome to the CLUB...CAR CLUB
znaci majstorot ne izlazal deka ja nasteloval turbinata ...kako mislis tasterite ne mi rabotat i alarmot za svetlata ne te raz ....poobjasni mi zosto na golfot se raboti .... :)

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
« Одговори #27 на: 12 Октомври 2011, 11:26:01 am »
:D ... neznamo zasto ti go naprail toa majstorot ali kako i da e ne e vo pravo, a za tasterite dali ti raboti sijalickata gore koa ke otvoris vrata ili pak dali pocinja da sviri alarmceto koga ke gi ostais svetlata a ke goizvadis klucot i e otvoris vrata...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #28 на: 12 Октомври 2011, 12:25:34 pm »
Стандарден дефект кај Голф 4 и колите базирани на него. :)

Покомплициран систем не можеле да направат.

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #29 на: 12 Октомври 2011, 12:46:06 pm »
Другар топ е голфчето,одлично го одржуваш
Само малку да го спуштиш ептен изгледа високо на 16 бандаши :(
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)