Мене пак на пунто хгт сеа ова време последниов месец, ептен тешко качува температура се случува и 10 км да свртам и уште да нема качено 90 степени... ако се водиме според стрелката...
Плин ако е наместено да пребацува на 30-40 степени пребацува во рок од 3-4 мин т.е околу километар ипол-2 макс ако е ептен ладно...
Е сеа интересното е што се дешава и стерлката да се симнува...
Пример пошто ставив плин пред извесно време сакав да тестирам и после работа свртев накај обиколница и така 120 возев ... а за да дојдам до обиколница едно 10 км поминав и стрелката уште не беше до средина качена.. коа почнав да возам на обиколница почна да се симнува стрелката и дојде до 0... па коа стигнав кај мене дома на улица тек тогаш почна да се качува...
Вчера пак вртев низ маало 2-3 км едно 20 мин така се возикав со 30-40кмх си качи температура најнормално...
За нова година измрзнав -15 беше сабајлето у 5 и тоа седев едно 5-10 минути у место демек да загрее..и не загреа ич.. парното ептен млако ми дуваше...
Али ова само мислам зимно време ми се дешава, летно време мислам не ми прави вака...
и сеа незнам што да правам...