Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Scorpion на 08 Јануари 2012, 19:24:00 pmDodeka e taze muabetot za plocki preporacajte nekoi kvalitetni bidejki treba da gi menuvam na 40.000km...Brembo, Bosch(OEM se za FIAT), Mintex, Ferodo, TRW....
Dodeka e taze muabetot za plocki preporacajte nekoi kvalitetni bidejki treba da gi menuvam na 40.000km...
Ja сум бил. Ќе го побараш еден од газдите - Зоран Попов, ќе го поздравиш од мене и ќе кажеш дека си од карклуб . Ако некој дел у моментот нема, за една недела до 10 дена ќе го добиеш. Деловите се оригинални и они уствари работат на големо.
Спони за Меганот: 1000 денари парче со се ракаЗадрни плочки: 3100 со се ракаСтеги за манжетна: 50 ден парче
Цитат: Prcot на 09 Јануари 2012, 11:41:33 amСпони за Меганот: 1000 денари парче со се ракаЗадрни плочки: 3100 со се ракаСтеги за манжетна: 50 ден парчеЗадните плочки за таа цена се малку скапи, освен ако не се стварно добар квалитет.Другите цени мене ми изгледаат ок.
Јас купив акумулатор Топла 50Ah од Хемпро за 2900 денари. Фабричкиот ни 5 години не издржа.
Цитат: djidji на 08 Јануари 2012, 21:33:54 pmJa сум бил. Ќе го побараш еден од газдите - Зоран Попов, ќе го поздравиш од мене и ќе кажеш дека си од карклуб . Ако некој дел у моментот нема, за една недела до 10 дена ќе го добиеш. Деловите се оригинални и они уствари работат на големо. Џиџи каде поточно во Визбегово?
7.700 редовен сервис во Порше на аудито, филтри + масло без филтер за гориво