Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Simo - Carrier159 на 14 Јуни 2017, 09:22:52 amТек 166ката каква беше за низ град! Излегува 407 паркирана покрај тротоар, за мене нема простор. Некогаш доста фрустрирачки. 159 само 10тина цм пократка, далеку подобра е за низ град. 147 е песма летње ночи (освен аншлакот мутав).Пробај Е класа. Мене секогаш ме импресионира како лесно влага секаде. Една од најлесни коли за возење според мене.
Тек 166ката каква беше за низ град! Излегува 407 паркирана покрај тротоар, за мене нема простор. Некогаш доста фрустрирачки. 159 само 10тина цм пократка, далеку подобра е за низ град. 147 е песма летње ночи (освен аншлакот мутав).
Меѓудругото од воспитна перспектива, подобро е на деца да им се даде некаков облик на неудобност и компромис, за да не мислат дека се што лета се јаде.
Каква врска има удобност со ова што го збориш. Ако детето нема простор едина ствар што ќе ја добиеш е клоца во седиште и пак само ти ќе се нервираш.
...