Наздравје вапцање, стварно убава боја
Фала! Бојата е одлична многу ми се допаѓа
Pa odlicno toa e toa, sega so nova boja i nekoe top zastitice i kraj na muabetot
Сега преостанува да се договорам термин со прилепчанецо и да ставиме се што треба по пропис, му треба paint correction.
А можеше и цел да го шприцнеш више коа си стигнал до тука
И јас помислив за цел ама нејќам да ставам трн у здрава нога сепак фабрика си е фабрика.
Морее ти си го соголел бе, коа ми збореше дека поише работи се фарбаат не мислев на волку. Стварно требало цел да го рокнеш коа више вака.
Иначе можам да те замислам во комората, си стоел над глава додека фарбал мајсторот хиљаду посто...
Па ти кажувам јас за што се нервирав две недели ќе го биде, нема да го биде
У право си со мајсторот у комора бев цело време овде шприцни онде има точка
Вистина можеше и цел да го исфарбаш. Море не поарно можеше нов да си купиш и ич да не го фарбаш
Добро си го среди.
Фала Никола
Требаше цела да ја исфарбаш од причина што ја утнуваат бојата.
Бојата си има код и плус го однесов и крилото како примерок. Одлично е погодена нијансата.
Требаше цела да ја исфарбаш од причина што ја утнуваат бојата.
Нели си има код бојата? Не ја мешаат од око.
И јас би идел на фербање цела (кога веќе пола ја фарбаш) со што би избегнал полирање. После само една керамичка заштита ќе фали
Инаку со здравје да си ја возиш колата, многу безгрижни километри да си поминеш, гледам голем љубител на меганиве се
Само уште кераничка заштита ќе и фалеше ништо друго
Дали ја фарбал пола или цела, секој поискусен мајстор ја полира потоа, поготово ако бојата е металик.
И овој ме праша за полирање ама не сакав му викам имам човек за тоа
Кукличе
Кажи ми како си задоволен од асуц, пошто ја имам едно непријатно искуство со нив, имам однесено кола и кога отидов да ја земам бојата на деловите што беа фарбани двоеше од оригиналната боја на деловите што не беа фарбани.
Генерално од фарбањето горе доле сум задоволен, но од тоа како е составена колата не сум задоволен. заштрафувано е со штрафови кој му дошол при рака не ги запамтил кој штраф од каде е луфтите не се погодени не се ставени крилата ко што треба не лежат. Ќе одам утре да ја рекламирам.
Коштање на целиот зафат:
Крило сосе жмигавец - 40 евра
Боја PPG 800 грама, лак Максмаер 1 литро, мат боја за лајсните 200 грама и разредувач = 4690 денари
Работна рака и комора = тајна